پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

آیت الله رئیسی:باید در اجرای قانون مقابله با بحران‌ها جدی‌تر اقدام شود

آیت الله رئیسی:باید در اجرای قانون مقابله با بحران‌ها جدی‌تر اقدام شود رئیس جمهور گفت: درس مهم سیل اخیر در ۴ استان جنوبی و شرقی کشور این بود که باید در اجرای قانون مقابله با بحران‌ها جدی‌تر اقدام شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت که بصورت کامل به گزارش‌دهی و اخذ تصمیم برای رفع مشکل سیل‌زدگان کشور اختصاص داشت، پس از ارائه گزارش مفصلی از وضعیت ۴ استان سیل‌زده کشور از سوی وزرا و استانداران، ضمن تشکر از همه کسانی که در این چند روز برای کاهش آلام مردم سیل‌زده تلاش کردند، اظهار داشت: کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس، همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های دولتی، نهادهای انقلابی و عمومی، نیروهای بسیج و نیروهای مسلح و نیروهای مردمی از جلوه‌های ویژه در موارد بروز حوادث طبیعی در کشورمان است.

وی افزود: باید به شکلی برنامه‌ریزی و اقدام شود که خسارات وارده به مردم در زمینه مسکن، شغل و لوازم ضروری زندگی آنها به سرعت جبران و تامین شود و علاوه بر مبلغ 200 میلیارد تومان که همین امروز به عنوان تنخواه به استان‌های سیل‌زده پرداخت می‌شود، رئیس سازمان برنامه و بودجه منابع لازم برای رفع نیازهای ضروری و فوری سیل‌زدگان را محاسبه و تامین کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه برخی خسارات ناشی از سیل به گونه‌ای است که اگر به سرعت برطرف نشود باعث خسارات ثانویه و سنگین‌تر خواهد شد، تصریح کرد: خسارات سیل، جمع‌بندی و به جلسه بعدی دولت و یا حداکثر ظرف یک هفته ارائه شود تا هرچه سریع‌تر تصمیمات لازم در خصوص آنها اتخاذ شود.

رئیسی افزود: درس مهم سیل اخیر در ۴ استان جنوبی و شرقی کشور این بود که باید در اجرای قانون مقابله با بحران‌ها جدی‌تر اقدام شود. برابر گزارش‌های ارائه شده در مناطقی که لایروبی انجام شده، خسارات سیل کمتر بوده و لذا ستاد مدیریت بحران باید بر اجرای این قانون و به ویژه بخش پیش‌بینی‌های لازم برای بلایای طبیعی، به شکل جدی و موثرتری نظارت کند.

رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالروز شهادت جمعی از هموطنان‌مان در حادثه پرواز شماره ۷۵۲ اوکراین، از مسئولان ذی‌ربط در دولت خواست که پیگیری‌های لازم برای رسیدگی به حقوق قانونی خانواده‌های آنان و رسیدگی به درخواست‌هایشان صورت پذیرد.

در این جلسه وزرای نیرو، کشور، جهادکشاورزی و معاون اول رئیس جمهور گزارش‌هایی از سفر خود به مناطق سیل‌زده ارائه کردند. همچنین استانداران سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و فارس نیز به صورت ویدئوکنفرانس گزارشی از میزان خسارات و آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان ارائه کردند.

علاوه بر این، روسای کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و رئیس ستاد مدیریت بحران کشور در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های آتی خود برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ارائه کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha