کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند

سردار سلیمانی: مبارزه ما برای نجات جوامع بشری است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه روایت اتفاقات دفاع مقدس و جبهه مقاومت حایز اهمیت است، گفت: در گذشته به دلایل متعددی که نمی شود از آن گذشت خسارت‌های جبران ناپذیری را ملت ما متحمل شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین همایش سراسری راویان انقلاب دفاع مقدس و مقاومت که با عنوان «راویان مقاومت و مکتب سلیمانی» برگزار شد؛ با اشاره شیوع ویروس کرونا و بهبود شرایط کشور در کاهش ابتلا و فوت افراد گفت: امیدواریم شاهد پیک های بعدی کرونا نباشیم تا شاهد اجرای برنامه های تبیینی انقلاب و دفاع مقدس باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه روایت دفاع مقدس و جبهه مقاومت حایز اهمیت است، افزود: در گذشته به دلایل متعددی که نمی شود از آن گذشت خسارت‌های جبران ناپذیری را ملت ما متحمل شد.

 

وی افزود: ۳۹ سال قبل از دفاع مقدس و در شهریور ۱۳۲۰ کشور ما از شمال و جنوب اشغال شد. روس ها از شمال و انگلیس ها از جنوب زمین های ما را اشغال کردند. حافظه تاریخی ما این موضوع را فراموش نمی کند.

 

سلیمانی ادامه داد: رضاخان زمانی که سردار سپاه بود قیام های ازادیخوانه را سرکوب و در دوره دیگری انگلیس ها آمدند و برای کشور ما شاه تعیین کردند و این برای اولین بار بود که چنین اتفاقی رخ داد.

 

وی گفت: رضاخان بارها به شمال و جنوب ایران حمله و عشایر را نابود کردو سران آنان را به قتل رساند.

 

وی ادامه داد: وقتی انگلیس ها به ایران حمله کردند سه سرباز در شمال کشور به دستور علما مقاومت کردند و سه روز روس ها را زمین گیر کردند. اگر ارتش۱۰۰ هزار نفری سازماندهی می شد به این راحتی اشغال نمی شدیم ولی آن ارتش برای سرکوب ملت ایران بود.

 

سردار سلیمانی در ادامه به مکتب شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: در کنار روایت اتفاقات دوران دوران دفاع مقدس باید به روایت مکتب شهید سلیمانی هم توجه شود تا دشمنان واقعی بشریت و تروریست ها واقعیت را به شکل دیگری جهت ندهند.

 

وی افزود: ما در این حوزه غفلت کردیم و به خوبی کار نکردیم.

 

سلیمانی ادامه داد: مبارزه ما برای نجات جوامع بشری است و این جریان مقدس همانگونه که پیروزی های آن ادامه خواهد داشت و راویان آن را روایتگری خواهند کرد در سایر موضوعات نیز باید روایت های صریح و صادقانه و ناب را در کانون توجه قرار دهیم و با استفاده از فضای مجازی و رسانه ها در این باره کار کنیم./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار