بودجه رتبه بندی معلمان به ۳۶ هزار میلیارد تومان تغییر پیدا خواهد کرد!-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

بودجه رتبه بندی معلمان به ۳۶ هزار میلیارد تومان تغییر پیدا خواهد کرد!

رتبه بندی معلمان در انتظار تصمیم شواری نگهبان است. در حالی که بودجه رتبه بندی معلمان هنوز از موارد ابهامی برای شورای نگهبان است وزیر آموزش و پرورش از تغییر اعتبار رتبه بندی معلمان به ۳۶ هزار میلیار تومان خبر می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۳۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، در آخرین خبر از وضعیت رتبه بندی معلمان، فرهنگیان و معلمان در انتظار تصمصیم شواری نگهبان هستند. در حالی که بودجه رتبه بندی معلمان هنوز از موارد ابهامی برای شورای نگهبان است وزیر آموزش و پرورش از تغییر اعتبار رتبه بندی معلمان به ۳۶ هزار میلیار تومان خبر می‌دهد.

 

بودجه رتبه بندی معلمان به ۳۶ هزار میلیارد تومان تغییر پیدا خواهد کرد!



نوری درباره روند اجرای رتبه‌بندی معلمان نیز توضیح داد و گفت: دولت لایحه‌ای پیشنهاد کرده بود که به مجلس ارائه شد. در لایحه تقریباً می‌شود گفت که بودجه رتبه‌بندی ۲۵ هزار میلیارد تومان در سال دیده شده بود، ولی با تغییرات ایجاد شده در مجلس به نظرم بودجه آن باید به ۳۶ هزار میلیارد تومان برسد.

 

تاریخچه لایحه رتبه بندی معلمان


رتبه‌بندی معلمان از اوایل دهه ۹۰ مطرح شد و پس از یک دهه کش و قوس و حتی اجرای بخش‌هایی از قانون مدیریت خدمات کشوری با نام رتبه‌بندی معلمان، این لایحه در آخرین روز‌های دولت دوازدهم به مجلس ارسال و پس از تصویب در مجلس مدتی است برای اعلام نظر شورای نگهبان ارسال شده است.

بر اساس این مصوبه مجلس، معلمان بر پنج رتبه «آموزشیار معلم»، «مربی معلم»، «استادیار معلم»، «دانشیار معلم» و «استاد معلم» تقسیم می‌شوند. فرآیند رتبه‌بندی برای تمام معلمان بر مبنای امتیازات ناشی از دوره‌های ضمن خدمت، شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای، عملکرد رقابتی، دانش تخصصی ـ تربیتی و پژوهشی، خلاقیت و نوآوری، سنوات تجربه معلمی، سنوات تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، سوابق مدیریتی در آموزش و پرورش، آخرین مدرک تحصیلی و کسب امتیازات لازم در نظام رتبه‌بندی معلمان در یکی از رتبه‌های این قانون و مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود.

هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری خود درباره بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان گفته است: طرح رتبه‌بندی معلمان به شورای نگهبان رسیده و در حال بررسی آن هستیم. درباره بار مالی این مصوبه با توجه به اینکه ماهیت آن لایحه است طبیعتاً بخشی از بار مالی آن توسط دولت تأمین شده است، اما نسبت به بخش‌هایی که در مجلس اضافه شده است سؤالات و ابهاماتی داریم که در حال بررسی این سؤالات هستیم.


شورای نگهبان برای تایید رتبه بندی چند روز زمان دارد؟



به گفته او، بعد از اتمام بررسی‌ها، نتیجه نهایی و رسمی اعلام خواهد شد؛ البته زمان زیادی باقی نمانده است، شورای نگهبان ۱۰ روز فرصت دارد و ۱۰ روز نیز می‌تواند استمهال کند که این کار انجام شده است.

با این وجود برخی کارشناسان معتقدند در رتبه‌بندی، هدف اصلی ارتقای کیفیت نظام آموزش و پرورش است نه افزایش حقوق معلمان.

اگر هدف ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت است این پرسش مطرح می‌شود که چرا باید تمام معلمان شامل رتبه‌بندی شوند؟ در این ارزیابی ۷۳۰ هزار معلم وارد می‌شوند و شاید تعداد قابل توجهی امتیاز لازم را کسب نکنند. هم‌اکنون، چون نگاه معیشتی به رتبه‌بندی حاکم بوده این توقع ایجاد شده است که همه معلمان باید شامل رتبه‌بندی شوند. اینکه با یک چرتکه ۷۳۰ هزار نفری، بودجه را تقسیم کرده و می‌گویند به هر معلم بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان می‌رسد و این نوع گفتار یعنی آنکه به دنبال توزیع پول هستند و به دنبال سنجش صلاحیت نیستند.

طبق مصوبه مجلس، کسب رتبه‌های بالاتر مستلزم حداقل ۵ سال خدمت در هر یک از رتبه‌ها و کسب سایر شرایط لازم تعیین شده در آیین‌نامه اجرایی قانون خواهد بود.

 


حداقل سابقه خدمت معلمی برای رتبه دانشیاری چند سال است؟



دوره خدمت در هر رتبه برای معلمان شاغل در دوره ابتدایی، مدارس استثنایی، مناطق محروم و مرزی و عشایری به ازای هر سال خدمت تمام‌وقت در این مناطق ۳ ماه کاهش می‌یابد.

حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب ۱۵ و ۲۱ سال است.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
0
0
سلام طور خدا دیگه این قدر وعده و وعید ندهید از قدیم گفتند
کتک به وعده افتاد. چوبش به جعده افتاد
والا تو این گرونی بگذارید بدبخت تر از ما معلمان یعنی رئیس و روسا این پولها را بخورند حوالشون به خدا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
0
0
رانت های بی رقابت

طرف پدرش در دوران جنگ سرباز بوده حالا از شانس شش ماه بهش ایثارگری دادن بدون رقابت از معلم نهضت تبدیل به معلم رسمی دعوت به حضور به دانشگاه فرهنگیان شده .و میشود همتراز رتبه های زیر دو هزار کنکور سراسری ..رانت های بی رقابت