به گزارش راهبرد معاصر، رانندگان فعال در سرویسهای تاکسی اینترنتی به صورت اعتباری سهمیه سوخت دریافت میکنند. این اعتبار سهمیه از سوی نهادهای دولتی واریز میشود؛ به طوری که اسامی رانندگان واجد شرایط دریافت سهمیه سوخت و میزان پیمایش ماهانه آنها که از سوی شرکتهای اینترنتی محل فعالیت این رانندگان به وزارت کشور ارسال شده، از سوی وزارت کشور به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی جهت واریز اعلام می شود.
بر این اساس، سهمیه خودروهای تکسوز فعال در تاکسیهای اینترنتی به ازای هر 100 کیلومتر 8.75 لیتر بنزین است و با سقف 300 لیتر در اختیارشان قرار میگیرد و خودروهای دوگانهسوز به ازای هر 100 کیلومتر 5.25 لیتر بنزین، اعتبار سهمیه سوخت دارند و با سقف حداکثر 180 لیتر در ماه در اختیارشان قرار میگیرد.
از اواخر آذرماه تا میانه دیماه، تعداد زیادی از فعالان تاکسیهای اینترنتی به صورت مستمر با خبرگزاری تسنیم تماس گرفته و خواستار پیگیری چرایی واریز نشدن سهمیه بنزین خود مطابق گذشته شدهاند.
برخی از این افراد اعلام کردند که با حدود 3 ماه تاخیر در واریز سهمیههای خود مواجهاند و برخی نیز مدعی شدند که سهمیه خود را کامل دریافت نکردهاند و اغلب این رانندگان اعلام می کردند، هیچ نهادی حاضر به پاسخگویی شفاف به آنها نیست.
پیگیری قریب به 15 روزه خبرگزاری تسنیم از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در خصوص چرایی ایجاد اختلال در واریز سهمیه بنزین فعالان تاکسیهای اینترنتی بینتیجه مانده و مسئولان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی حاضر به هیچگونه پاسخدهی در این باره نیستند.
خبرگزاری تسنیم آمادگی دارد هر زمان مسئولان این شرکت و مدیران شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران حاضر به پاسخگویی شدند، اظهارات مدیران و یا اطلاعیه رسمی این شرکتها را در این خصوص منتشر کند.