جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم 

امیرعبداللهیان:دیدگاه منطقه‌ای ایران در فرمت‌های دو یا چند جانبه است

امیرعبداللهیان:دیدگاه منطقه‌ای ایران در فرمت‌های دو یا چند جانبه است امیرعبداللهیان تبادل هیئت ها درسطوح عالی بین ایران و قطر به منظور رایزنی های فیمابین را مورد تاکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 11
کد خبر: ۱۱۷۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان که برای گفت‌وگو با مقامات قطری در دوحه به سر می برد پیش از ظهر امروز با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر دولت قطر دیدار و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه آخرین تحولات روابط دو کشور در حوزه های مختلف سیاسی، امنیتی تجاری و اقتصادی، را مورد بررسی قرار داده و زمینه ها و ظرفیت های موجود برای گسترش مناسبات دو کشور در حوزه تعاملات اقتصادی را مورد تاکید قرار داد و ضرورت شکل گیری همکاری‌های فی‌مابین در حوزه اقتصادی با توجه به مزیت های موجود در کشورمان را خواستار گردید.

امیر عبداللهیان همچنین با تشریح رویکرد دولت سیزدهم در حوزه روابط با همسایگان، تبادل هیئت ها درسطوح عالی دو کشور به منظور رایزنی های فیمابین را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار دیدگاه منطقه ای و آمادگی جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه تعاملات با کشورهای منطقه در فرمت های دو یا چند جانبه را مورد تاکید قرار داد.

آخرین تحولات گفت‌وگوهای وین در زمینه رفع تحریم های ظالمانه، مسائل و موضوعات مرتبط با افغانستان و یمن نیز از جمله دیگر موضوعات مطرح شده از سوی وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار بود که امیر قطر نیز دیدگاه کشورش در حوزه این موضوعات را تبیین کرد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر دولت قطر همچنین در این دیدار با تاکید بر اهمیت روابط فی‌مابین و همچنین همکاری های دو طرف در حوزه مسائل منطقه، علاقمندی کشورش برای گسترش همکاری ها را مورد تاکید قرار داد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار