سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

امارات پرچم رژیم صهیونیستی را در سقطری برافراشت+ عکس

انتشار تصاویری از گردشگران صهیونیست همراه با پرچم این رژیم در «سقطری» یمن احساسات یمنی‌ها را برانگیخته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، کاربران شبکه‌های اجتماعی تصاویری از گردشگران صهیونیست در کوه‌های جزیره «سقطری» یمن منتشر کرده‌اند و برخی از آن‌ها پرچم رژیم صهیونیستی را به همراه دارند.

بر اساس گزارش «وکاله الصحانه الیمنیه»، کاربران مذکور تأکید کردند، امارات گردشگران صهیونیست را به این جزیره می‌آورد و حمایت امنیتی کامل را برای آن‌ها فراهم می‌کند؛ اقدامی که نشان می‌دهد عمدا قصد تحریک احساسات یمنی‌ها را دارد.

کاربری به نام «بن غالب» نوشت، اخیرا اعتماد گردشگران صهیونیست بسیار بیشتر شده به نحوی که برخی از آن‌ها پرچم رژیم صهیونیستی را در گشت و گذار خود در سقطری در برابر چشم همه به دست می‌گیرند.

امارات پرچم رژیم صهیونیستی را در سقطری برافراشت+ عکس

در همین ارتباط اخیرا منابع آگاه از اقدام امارات در احداث یک مرکز جاسوسی برای رژیم صهیونیستی در فرودگاه سقطری یمن خبر دادند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار