دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش امارات به حملات امروز انصارالله یمن

وزارت خارجه امارات متحده عربی امروز با انتشار بیانیه‌ ای به حملات امروز انصارالله یمن واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه امارات متحده عربی روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای به عملیات دقیق موشکی و پهپادی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به خاک این کشور اذعان کرد. وزارت خارجه این کشور تایید کرد که حوثی های (انصارالله) یمن مناطقی را در خاک این کشور هدف قرار دادند و این حملات را محکوم کرد.

وزارت خارجه امارات متحده عربی همچنین اعلام کرده که این حملات بدون پاسخ نخواهد ماند و ابوظبی حق پاسخگویی به این حملات را برای خود محفوظ می داند.

ابوظبی با این ادعا که این حمله تروریستی است، اشاره ای به حملات ائتلاف سعودی به مناطق مسکونی یمن، حملات هوایی به فرودگاه ها و محاصره زمینی، هوایی و دریایی ائتلافی که عضو آن است در یمن نکرده است.

خبرگزاری رسمی امارات پیش تر اعلام کرده بود که پیش از ظهر امروز (دوشنبه) یک انفجار در نزدیک مخازن شرکت نفت «ادنوک» و یک انفجار دیگر در فرودگاه بین المللی ابوظبی روی داده است.

خبرگزاری امارات همچنین گزارش داد که بر اثر انفجار در مخازن نفتی، ۳ نفر کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

پلیس ابوظبی اعلام کرد که یک پاکستانی و دو هندی تبار در این انفجار کشته شدند.

پیش از این حمله نیز یگان موشکی ارتش یمن در سال ۱۳۹۶ با موشک کروز تاسیسات هسته‌ای در ابوظبی را هدف قرار داد و از مقامات امارات خواسته بود که از دخالت‌های نظامی و تجاوز به کشور یمن خودداری کنند.

امارات به تازگی حملات خود به یمن را تشدید کرده است و نیروهای تحت امر خود را که گردان‌های «العمالقه» (غول) می‌نامند و از گروه‌های سلفی، تکفیری و داعش تشکیل شده است برای حمله به استان شبوه اعزام کرده است.

به نوشته رسانه‌های یمن، امارات همچنین با انتقال سلاح و تجهیزات نظامی از طریق آب‌های سرزمینی یمن برای شبه نظامیان وابسته به خود تجاوزات خود را تشدید کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار