پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟

وضعیت بورس در هفته‌ای که گذشت

وضعیت بورس در هفته‌ای که گذشت شاخص بورس در هفته ای که گذشت ۲.۱۲ درصدی کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر در هفته‌ای که گذشت شاخص کل بورس از محدوده یک میلیون و ۳۶۳ هزار واحد با اُفت ۲۹ هزار واحدی به یک میلیون و ۳۳۴ هزار واحد رسید؛ این یعنی اُفت ۲.۱۲ درصدی را با تنها یک روز کاری مثبت تجربه کرد.

اُفت ۲.۱۲ درصدی شاخص کل در هفته کاری که گذشت! /تن‌ها یک روز کاری مثبت حاصل هفته کاری بازار /چهار روز منفی و اُفت ۲.۱۲ درصدی در هفته‌ای که گذشت

انتصاب پر سر و صدا عاملی برای تشدید بی اعتمادی به بازار!

کارشناس بازار سرمایه گفت:  شاخص کل هم وزن  ۱.۵۷ درصد اُفت داشت و از عدد ۳۵۹ هزار واحد به ۳۵۳ هزار واحد رسیده است. فرابورس از محدوده ۱۸ هزار و ۴۰۰ واحد به محدوده ۱۸ هزار و ۱۰۱ واحد رسیده و با کاهش ۱.۶۴ درصدی همراه بود  ۱۲ هزار و ۶۴۰ میلیارد تومان ارزش معاملات این هفته بوده است که به طور میانگین روزانه ۲ هزار و ۵۲۸ میلیارد تومان ارزش معاملات برآورده شده است.

 ارزش معاملات خرد در هفته دوم دی در  محدوده ۲۷۰۰ تا  ۲۲۰۰ میلیارد تومان قرار داشته است.

آسایش می‌گوید، عواملی همچون موضوع توافق و نرخ دلار از جمله موارد تاثیر گذار بر بازار سرمایه بود. کاهش نرخ دلار و طرح توزیع عادلانه ارز ترجیحی می‌تواند بر برخی صنایع مانند غذایی و دارویی اثر گذار باشد نیز از جمله عوامل اثرگذار بر بازار است. از طرفی انتصاب‌های پر سر و صدا، سبب تزریق دوگانگی در تصمیمات مسئولان به سهامداران می‌شود. موضوع مثبت دیگر در این هفته کاهش نرخ بهره بین بانکی است.

صنعت خودرو با بازدهی مثبت ۳ درصدی در جایگاه نخست بین صنایع ایستاد!

محمد خبری زاد گفت: در این هفته تک سهم‌ها و شرکت‌های کوچک‌ وضعیت مطلوبی داشتند و بازار مشابه هفته‌ گذشته صنعت پیشتازی نداشت. صنعت خودرو با ۳ درصد، حمل و نقل و زراعت با یک درصد بازده‌ای مثبت همراه بودند. در سوی دیگر صنعت فلزات  ۴ درصد، شیمیایی و فرآورده‌های نفتی نیز ۳.۷ درصد بازده منفی را رقم زدند.

در هفته گذشته  صنایع خودرو، بانکی و فلزات اساسی نسبت به سایر صنایع روند بهتری داشتند.

تحلیلگر بازار سرمایه گفت: بانک رسالت با نماد وسالت، ختوکا و خکاوه در بین نمادها با بیش‌ترین بازدهی و نماد غشصفا بیش‌ترین بازده منفی را داشته است. از جمله عوامل تاثیر گذار در این هفته حرکت جو عمومی بازار به سمت انجام شدن توافق بوده است که همین موضوع سبب شد صنایع دلاری یعنی پتروشیمی و فولادی منفی و برعکس صنایع که از توافق سود می‌برنند، مانند خودرو سازی مثبت باشند؛ اما در کل مهم‌ترین معضل بازار در این روز‌ها نبود نقدینگی است.

 پیشنهاد الحاق مصوبه ۱۰ بندی به بودجه ۱۴۰۱ هم در بازار سرمایه بی تاثیر نبود.

در ۲۱ دی پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم، طی نامه‌ای از رئیس جمهور خواست بسته حمایتی دولت که چندی پیش توسط وزیر اقتصاد و دارایی پیشنهاد شده بود به لایحه بودجه سال آتی الحاق و به مجلس ارائه شود.

به گفته کارشناسان در هفته‌ای که گذشت تمام شاخص‌ها روند منفی را تجربه کردند و یکی از دلایل عدم حرکت بورس و روند منفی آن، کمبود نقدینگی و ابهامات اطراف بازار است.

نمای بازار در آخرین روز از هفته سوم دی 

اُفت ۲.۱۲ درصدی شاخص کل در هفته کاری که گذشت! /تن‌ها یک روز کاری مثبت حاصل هفته کاری بازار /چهار روز منفی و اُفت ۲.۱۲ درصدی در هفته‌ای که گذشت


انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار