برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

مجلس بر روند مذاکرات برجامی نظارت دارد

مجلس بر روند مذاکرات برجامی نظارت دارد نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس گفت: مجلس بر اساس وظیفه ذاتی خود بر روند مذاکرات برجامی نظارت دارد و گزارشات دوره‌ای را از وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده دریافت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 14
کد خبر: ۱۱۷۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات برجامی بین ایران و طرف‌های غربی، گفت: اخیراً وزیر امور خارجه با حضور در کمیسیون توضیحاتی را درباره روند مذاکرات به نمایندگان ارائه کرد.

وی با بیان اینکه درباره مذاکرات برجامی در سطوح کلان ملی تصمیم‌گیری می‌شود، ادامه داد: مجلس نیز بر اساس وظیفه ذاتی خود بر روند مذاکرات نظارت دارد و گزارشات دوره‌ای را از وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده دریافت می‌کند.

نماینده اصفهان در مجلس با تاکید براینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها یکی از مبانی اساسی در مذاکرات است و در جریان صیانت از حقوق ملت ایران مورد توجه قرار می گیرد، اضافه کرد: در جلسه‌ای که با وزیر امور خارجه داشتیم نمایندگان مجلس بر اجرای  این قانون و همچنین لغو تحریم‌ها تاکید داشتند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه نمایندگان به دنبال احقاق حقوق ملت ایران در برجام هستند، اظهار کرد: هرگونه مذاکره‌ای که انجام می‌شود باید به انتفاع مردم ایران از حقوق قانونی خود منجر شود.

مقتدایی تصریح کرد: مجلس علاوه بر اینکه لغو تحریم‌ها را دنبال می‌کند به دنبال خنثی‌سازی تحریم‌ها در بودجه سالیانه و برنامه هفتم توسعه است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار