واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

حمله به پایگاه ترکیه در عراق

حمله به پایگاه ترکیه در عراق تنها چند ساعت پس از حمله به پایگاه آمریکا در شمال عراق، منابع عراقی خبر دادند که پایگاه نظامیان ترکیه در شمال این کشور هدف حمله راکتی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۲۳

به گزارش راهبردمعاصر، منابع عراقی صبح امروز (چهارشنبه) خبر دادند که پایگاه ترکیه‌ای «زلیکان» در شهرستان «بعشیقه» (استان نینوی-شمال عراق) هدف حمله راکتی قرار گرفته است.

پایگاه خبری «الفرات نیوز» به نقل از خبرنگار خود گزارش داد که دو راکت به اطراف پایگاه ترکیه در استان نینوای عراق اصابت کرده است.

با این حال، کانال تلگرامی «صابرین نیوز» خبر داد سه راکت گراد ۱۲۲ میلیمتر پایگاه زلیکان در استان نینوی را هدف قرار داده است.

پایگاه خبری «العهد نیوز» نیز ضمن تأیید این گزارش، به نقل از یک منبع امنیتی خبر داد که به پایگاه مذکور با سه راکت گراد حمله شده است.

رسانه‌های عراقی هنوز جزئیات دقیقی درباه تلفات احتمالی یا خسارت‌های مادی ناشی از این حمله منتشر نکرده‌اند.

از سوی دیگر منابع رسمی ترکیه‌ای نیز هنوز واکنشی به این گزارش‌ها نشان نداده‌اند و آن را رد یا تأیید نکرده‌اند.

این حمله در حالی انجام شده است که منابع عراقی صبح امروز خبر دادند که محل استقرار نظامیان آمریکا در پایگاه هوایی بلد (شمال عراق) هدف حمله قرار گرفته است (جزئیات بیشتر).

این حمله در حالی انجام شده است که پایگاه زلیکان طی ماه‌های گذشته چند بار هدف حملات راکتی قرار گرفته است.

ترکیه مدت‌هاست با ادعای مقابله با پ‌.ک‌.ک در حال نقض تمامیت ارضی شمال عراق است. پ‌.ک‌.ک که در ۳۵ سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود.

آنکارا می‌گوید که شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان، مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند.

ترکیه از آوریل گذشته چندین عملیات نظامی را به بهانه مبارزه با پ.ک.ک در شمال عراق آغاز کرده و به راحتی از احتمال حمله به منطقه سنجار در غرب استان نینوی سخن می‌گوید. امری که با واکنش گروه‌های سیاسی و نظامی عراقی مواجه شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار