واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

چین: پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است

چین: پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است وزارت خارجه چین در بیانیه ای اعلام کرد که پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است و در عین حال تلاش می‌کند تا مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ با ایران (برجام) به ثمر برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر بنابر اعلام وزارت خارجه چین، وزیرخارجه این کشور در دیدار با همتای ایرانی خود بر مخالفت پکن با تحریم‌های آمریکا علیه ایران تاکید کرده است.«وانگ یی» در دیدار روز گذشته خود با «حسین امیرعبداللهیان» تاکید کرده پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است و در عین حال تلاش می‌کند تا مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ با ایران (برجام) به ثمر برسد.

وب سایت وزارت امور خارجه چین خلاصه‌ای از دیدار روز جمعه وانگ و همتای ایرانی او در استان جیانگ سو را منتشر و اعلام کرد آمریکا مسئول اصلی مشکلات ادامه دار است، زیرا در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه از این توافق خارج شد.

وزیر خارجه کشورمان نیز در این دیدار اعلام کرده بود تهران ضمن حمایت از سیاست چین واحد برای توسعه همه جانبه روابط با پکن آمادگی و بر عزم دولت ایران بر اجرایی کردن تمامی توافقات زیرساختی با پکن تاکید دارد. او در بخش دیگری از این دیدار گفت: سند همکاری ۲۵ ساله و توافق طرفین برای آغاز اجرای این سند رویدادی مهم و زمینه ساز تحول اساسی در روابط است.

شایان ذکر است سند برنامه همکاری جامع ایران و چین هفتم فروردین امسال در سفر وانگ یی به تهران بین وی و محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه ایران به امضا رسید.

در ادامه این دیدار وزیر خارجه چین نیز با اعلام آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تامین مالی، انرژی، بانکی و فرهنگی و ادامه حمایت از مواضع ایران در مذاکرات وین خواستار این شد که آمریکا اشتباهات خود را جبران کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار