هشدار درباره وقوع پیک همگانی کرونا در خوزستان-راهبرد معاصر
معاون نظارت ستاد ملی جمعیت: سالانه ۵۳۰ هزار سقط جنین غیرقانونی انجام می‌شود دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش

هشدار درباره وقوع پیک همگانی کرونا در خوزستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور گفت:روند بیماری و ابتلا به اُمیکرون در کل کشور و خوزستان در حال افزایش است به گونه‌ای که تعداد مبتلایان در هر هفته نسبت به هفته قبل از آن دو برابر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نسبت به وقوع پیک همگانی کرونا هشدار داد و گفت: وقوع پیک همگانی احتمالا موجب اعمال محدودیت‌های زیادی می‌شود و عید نوروز سختی خواهیم داشت.

دکتر محمدحسین سرمست در پایان نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲۵ دی‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند بیماری و ابتلا به اُمیکرون در کل کشور و خوزستان در حال افزایش است به گونه‌ای که تعداد مبتلایان در هر هفته نسبت به هفته قبل از آن دو برابر می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: معمولا یک تا دو ماه بعد از افزایش موارد ابتلا، موارد بستری افزایش می‌یابد و شیوع و پیک همگانی نیز یک تا دو ماه طول می‌کشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در معرض پیک شدید بیماری هستیم بنابراین باید روند این پیک کندتر شود.

سرمست گفت: عمده مشکل ما این است که ۱۵ تا ۲۰ درصد افراد برای تزریق واکسن یا دریافت دوز دوم مراجعه نکرده‌اند. روند تزریق دوز سوم نیز کند است که این مساله موجب می‌شود این افراد خود در معرض بیماری قرار بگیرند و افراد دیگر را هم گرفتار کنند.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیان کرد: مهم‌ترین موضوع در اجرای پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک است که متاسفانه استفاده از ماسک در خوزستان بسیار کم است به گونه‌ای که در حاشیه شهرها تنها ۱۵ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند. این وضعیت، ما را بیشتر در معرض پیک همگانی قرار می‌دهد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه اگر این روند ادامه داشته باشد در معرض محدودیت‌ها قرار خواهیم گرفت، تصریح کرد: وقوع پیک همگانی احتمالا موجب اعمال محدودیت‌های زیادی می‌شود و عید نوروز سختی خواهیم داشت./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار