رایزنی گروسی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ایران پوتین به پزشکیان: سلام من را به رهبر انقلاب برسانید نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه حمله موشکی و پهپادی یمن به اسرائیل عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد

هجوم میلیون‌ها سوسک به ۴ شهر آرژانتین+ عکس و فیلم

میلیون‌ها سوسک کاسکارودو پارک‌ها و باغ‌های شهر سانتا ایزابل در لاپامپا آرژانتین را تصرف کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، در بوئنوس آیرس آرژانتین دمای هوا تا ۴۰ درجه افزایش یافته است، اما در استان لا پامپا، گرما تأثیر متفاوتی دارد: هجوم سوسک ها.

 هزاران سوسک قهوه‌ای در شهر کوچک سانتا ایزابل در آرژانتین پخش شده اند.

تابستان در آرژانتین است، اما بسیار گرمتر از آن چیزی است که باید باشد. این کشور آمریکای جنوبی در حال حاضر موج گرمای شدیدی را تجربه می‌کند: دما به طور موقت به بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

این البته برای سلامت مردم خطرناک است و یک چالش برای زیرساخت‌ها. روز سه‌شنبه، اپراتور‌های شبکه افزایش‌های جدیدی را در تقاضای برق گزارش کردند. به دلیل گرما، بسیاری از مردم کولر گازی خود را روشن کرده بودند. اما کمی بعد برق در بسیاری از نقاط در منطقه بزرگ بوئنوس آیرس قطع شد.

آنطور که رسانه‌های محلی گزارش دادند، قطع برق به دلیل آتش سوزی در یک خط برق در خارج از پایتخت آرژانتین رخ داد.

البته نمی‌توان ثابت کرد که این موج گرما پیامد مستقیم بحران اقلیمی است. اما آنچه می‌توان ثابت کرد این است که چنین رویداد‌های شدید آب و هوایی به دلیل گرم شدن زمین به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.



از سوی دیگر در استان لا پامپا گرمای هوا پیامد‌های دیگری به ظاهر آخرالزمانی داشته است. در آنجا، رسانه‌های محلی از هجوم هزاران سوسک قهوه‌ای کاسکارودو به شهر کوچک سانتا ایزابل خبر می‌دهند. بر این اساس هزاران و شاید میلیون‌ها حشره به شهر هجوم آورده اند. آن‌ها کانال‌های فاضلاب را مسدود، استخر‌های شنا را پر و تراس‌ها را محاصره می‌کنند. در ایستگاه پلیس محلی، گفته می‌شود که انبوه حشرات پوشش سقف را بلند کرده اند.

کریستین اچگارای، معاون شهردار گفته است که چراغ‌های خیابان‌ها در چند روز آینده خاموش خواهند شد تا سوسک‌ها از شهر خارج شوند.

زیست شناسان می‌گویند که باران‌های شدید غیرمعمول در این زمان همراه با دمای بالا باعث شد تا حشرات در تعداد زیادی تکثیر شوند.

گفته می‌شود که لارو سوسک در زمستان در زمین رشد می‌کند. بر اساس گزارش ها، در تابستان، افزایش دما و نور، از جمله موارد دیگر، آن‌ها را جذب خواهد کرد.

/فرارو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده