طغیان یک حشره جدید در کشور + روش مقابله با این حشره-راهبرد معاصر
هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۵؛ سامانه بارشی در راه ایران

طغیان یک حشره جدید در کشور + روش مقابله با این حشره

یک مسئول بهداشتی مشهد اعلام کرد: تاکنون هیچ مراجعه مرتبط با گزش حشره «سنگ» و حساسیت ناشی از آن در این بیمارستان تخصصی کودکان مشهد نداشته ایم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حمید آهنچیان افزود: سنک به گروهی از حشرات کوچک با بدن‌های نرم و بال‌های شفاف گفته می‌شود که برای انسان خطری ندارد.

وی با اشاره به اینکه این آفت گیاهی در مزارع پنبه، یونجه و علف‌های هرز مشاهده می‌شود، بیان کرد: گرمای کنونی و با توجه به این که سال گذشته زمستان سردی را در خراسان رضوی نداشتیم، حشره سنک اکنون به شکل طغیانی درآمده است.

فوق تخصص آسم و آلرژی با بیان اینکه این حشره، نور دوست است و کانون فعالیت مشخصی ندارد، افزود: سنک در همه محیط‌های شهری پراکنده می‌شود و همچنین برگ خوار است و اصولا گزنده نیست و بنابراین خطری برای انسان ندارد.

وی ادامه داد: سنک‌ها معمولاً در محیط‌های مرطوب مانند کنار رودخانه‌ها و دریاچه‌ها یا در نزدیکی منابع آب زندگی می‌کنند و برخی از آنها به صورت «لارو» در آب‌ها زندگی می‌کنند و همچنین این حشرات در دوران بلوغ به سمت نور جذب می‌شوند و می‌توان آنها را در شب نزدیک به منابع نور مشاهده کرد.

آهنچیان حذف منابع آب و رطوبت، استفاده از توری و درزگیر برای پنجره‌ها، استفاده از حشره‌کش‌ها، نصب تله‌های چسبنده، استفاده از نور‌های زرد یا کم کردن شدت نور، نظافت منظم منزل به ویژه اطراف منابع نوری و در نزدیکی پنجره‌ها، استفاده از برخی مواد طبیعی مانند سرکه یا روغن‌های ضروری همچون روغن نعناع یا روغن چای که به عنوان دافع‌های طبیعی عمل می‌کنند را از روش‌های موثر در کاهش یا از بین بردن این آفت برشمرد.

برای نخستین بار آفت سنک برگ‌خوار پنبه نزدیک به سه هفته قبل در شهر سرخس مشاهده شد، شهری که در اطراف آن مزارع پنبه وجود دارد.

طبق بررسی‌های انجام گرفته کانون فعالیت حشره "سنک" در کشور ترکمنستان بوده و در حال حاضر این حشره در شهرستان‌های سرخس، تربت‌جام، گلبهار، نیشابور، کلات، فریمان و مشهد مشاهده شده است.

بیمارستان ٢٥٠ تختخوابی فوق تخصصی اطفال اکبر از مراکز درمانی تخصصی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که سال ۱۳۹۶ توسط جمعی از شهروندان نیکوکار در همراهی با خانواده نیکوکار "علیزاده" در فضایی به مساحت ۲۲ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسید. /ایرنا

کلمات کلیدی: حشره سلامت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده