آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

اعلام جرم عليه دستگاه‌هایی که در پاسخ با استعلام‌ها کوتاهی می‌کنند

به گفته رییس کل دادگستری تهران عليه دستگاه‌هایی که در پاسخ با استعلام‌ها کوتاهی می‌کنند، اعلام جرم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۸۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر  القاصی‌مهر رییس کل دادگستری تهران گفت: هدف از حضور در جمع قضات و کارکنان، شنیدن صدا آنها است که در خط مقدم خدمت رسانی به مردم قرار دارند. بهترین کارشناس و فردی که می توانند به مسئولان و مدیران دستگاه قضایی در برنامه ریزی ها کمک کنند، قضات هستند که از نزدیک مشکلات مردم را لمس می کنند.

به گفته رئیس کل دادگستری تهران، کار در دستگاه قضایی با دیگر دستگاه ها متفاوت است، جنس کار در قوه قضاییه با دیگر دستگاه ها متفاوت است و پا گذاشتن در این عرصه توانمندی های ویژه ای می خواهد. کسی که می خواهد برای جان، مال و ناموس مردم تصمیم گیری کند با توانمندی های خاص داشته باشد.

القاصی‌مهر گفت: در شرع و دین ما جایگاهی که برای قاضی در نظر گرفته شده است برای هیچ منصبی در نظر گرفته نشده است. فردی که وارد وادی قضاوت شده است نباید خود را با دیگر مشاغل مقایسه کند.

به گفته رئیس کل دادگستری تهران، کار قضات با روح و روان فرد در ارتباط است، ادامه داد: باید در جایگاه قضاوت تمام مناقشات و مشکلات را تحمل کنیم و تمام این مشکلات به دلیل مسئولیتی است که قبول کرده ایم.ما در دستگاه قضایی از ۲ جنبه دچار کمبود هستیم. یکی از موارد حوزه نیروی انسانی است. حوزه دوم کمبودهای مالی و امکانات است که این موضوع تاثیر محسوسی در خدمت رسانی به مردم دارد.

القاصی‌مهر گفت: تلاش های زیادی انجام شده است که هر سال تعدادی قضات جذب دستگاه قضایی شود اما از کار از اختیار قوه قضاییه خارج است. در حال حاضر تلاش های زیادی صورت گرفت که کار اساسی در دستگاه قضایی انجام شود و رئیس دستگاه قضا دغدغه زیادی در خصوص معیشت کارکنان دارند و جلسات مختلفی با کمیسیون های مختلف مجلس برگزار کردند.

به گفته رئيس كل دادگستريى تهران، اگر امروز سوال شود مهم ترین مسئله دستگاه قضایی چیست؟، همه افرادی که به دستگاه قضایی مراجعه می کنند موضوع اطاله دادسری را مطرح می کنند و مردم از قوه قضاییه انتظار دارند پرونده آنها در کوتاه ترین زمان رسیدگی شود.با وجود تمام کمبود ها باید در رسیدگی به کارهای مردم تلاش کنیم. حجم ورودی پرونده ها به قوه قضاییه بالا است.

القاصى مهر گفت: باید نسبت به کاهش اطاله دادرسی تلاش ویژه داشته باشیم. اگر با همت قضات و کارکنان ریشه اطاله دادرسی را دستگاه قضایی خشک کنیم بسیاری از مشکلات و نارضایتی ها از بین می رود.قضات اعلام کرده اند که فقط سازمان ثبت و پلیس راهور سریع به استعلام ها پاسخ می دهند. در این خصوص اگر دستگاه ها و نهادی در پاسخ به استعلام ها کوتاهی می کنند، معرفی، احضار و علیه آنها اعلام جرم شود.

به گفته رئيس كل دادگسترى تهران، باید در بحث اجرای احکام زمینه آسان اجرای حکم فراهم شود. باید نارضایتی از دستگاه قضایی را کاهش دهیم. در مجتمع های قضایی یکی از مشکلات مشهود سیستم نوبت دهی است که باید در شیوه خدمات دهی تجدید نظر کنیم.

در پایان این بازدید از چند قاضی برتر مجتمع قضایی عدالت تقدیر شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار