صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

خبر معدوم سازی فلفل ها توسط آذربایجان صحت دارد؟

خبر معدوم سازی فلفل ها توسط آذربایجان صحت دارد؟ شاهپور علایی مقدم در خصوص رفع ممنوعیت صادرات به روسیه گفت: حدود ۲۰روز پیش هیات ایرانی سفری به روسیه داشت و مقرر شد بعد از تعطیلات سال نوی میلادی روسیه بازدیدی از بسترهای تولید کشور ما داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس سازمان حفظ نباتات ایران گفت: به نظر می رسد تا یک ماه آینده ممنوعیت صادرات به روسیه رفع شود.

شاهپور علایی مقدم در جمع خبرنگاران و در حاشیه مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی در خصوص رفع ممنوعیت صادرات به روسیه گفت: حدود ۲۰روز پیش هیات ایرانی سفری به روسیه داشت و مقرر شد بعد از تعطیلات سال نوی میلادی  روسیه بازدیدی از بسترهای تولید کشور ما داشته باشند. امروز هم در جلسه ای که با سرویس فدرال حمایت از مصرف کنندگان روسیه و سازمان حفظ نباتات این کشور برگزار کردیم  توافق بر این شد که در اولین فرصت از تولیدکنندگان، گلخانه ها و سمومی که در کشور برای تولید محصولات صیفی و عمدتا در گلخانه ها استفاده می شود، بازدیدی داشته باشند.

 

 

وی ادامه داد:این هیات اعلام آمادگی کرد که پس از  بازدید از بسترهای تولید کلیه ممنوعیت هایی که به دلیل تغییر شرایط قرنطینه ای و پروتکلی در این کشور ایجاد شده بود را بردارد.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور همچنین به  انعقاد دو تفاهم نامه با روسیه اشاره کرد و گفت: متن تفاهمنامه های مدیریت و نحوه استفاده از آفتکش ها و  تبادل اطلاعات قرنطینه ای میان ایران و روسیه امروز نهایی شد. با سفر رییس جمهور به روسیه و دیدار با پوتین و همچنین با امضای دو وزیر کشاورزی ایران و روسیه این تفاهمنامه ها نهایی خواهد شد.

وی تصریح کرد:هیچ مشکلی برای صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای دیگر وجود ندارد و حتی نسبت به ماه گذشته حدود ۱۲ هزارتن افزایش صادرات هم داریم.

علایی مقدم در ادامه گفت: برای واردات دو محصول سیب و فلفل به روسیه ممنوعیت داریم که این دو ممنوعیت بعد از بازدید از سردخانه ها و گلخانه ها برداشته خواهد شد.  بازدید تا ۱۰ روز آینده حتما انجام می شود و پس از آن تصمیم گیری خواهد شد.

وی افزود: به نظر می رسد تا یک ماه آینده ممنوعیت صادرات به روسیه رفع شود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود آذربایجان فلفل‌های دلمه‌ای ایران را معدوم کرده است و آیا چنین چیزی صحت دارد یا خیر، گفت:ما این اخبار را خودمان هم از شبکه های اجتماعی شنیده ایم. معدوم کردن و برگشت دادن محصولات هم تابع پروتکل هایی است. یعنی همانطور که در قرنطینه ها مشخص می شود محصولات کشاورزی از نظر بهداشت گیاهی به چه صورت باید باشند تا صادر شوند برگشت هم تابع شرایطی است. هیچ گزارشی از برگشت فلفل دلمه های ایران از آذربایجان از پست های قرنطینه ای در کشور نداشتیم. در این مورد با آذربایجان  هم مکاتبه کردیم. آنها هم هیچ گونه گزارشی مبنی بر  اینکه محصول فلفل ایران ویروسی است به ما نداده اند و هیچ معدوم سازی صورت نگرفته است./دنیای اقتصاد

کلمات کلیدی: فلفل روسیه
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار