جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

انصارالله یمن: ابوظبی به دنبال گدایی حمایت از بایدن است

انصارالله یمن: ابوظبی به دنبال گدایی حمایت از بایدن است رئیس هیأت عالی مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن در توییتی نوشت:امارات که بدون کمک گرفتن از عصای آمریکا نمی‌تواند بایستد و برای گدایی کردن حمایت آمریکا تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر  هشدارها و اظهارات مقامات مختلف صنعاء درباره لزوم توقف تعرض‌های امارات به یمن ادامه دارد.

امروز (چهارشنبه) «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله و رئیس هیأت عالی مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن در توییتر نوشت: برخی کشورَک‌های ائتلاف متجاوز به یمن از بحران خودامنیتی در رنجند مانند امارات که بدون کمک گرفتن از عصای آمریکا نمی‌تواند بایستد و برای گدایی کردن حمایت آمریکا تلاش می‌کند. امارات با خروج واقعی از باتلاق یمن دیگر نیاز به گدایی حمایت آمریکا ندارد اما در صورت ادامه حملاتش به یمن هیچ حمایتی به حالش فایده‌ای ندارد و امنیت را برای این کشورش محقق نخواهد کرد.

نیروهای مسلح یمن دوشنبه هفته جاری پایگاه الظفره را هدف قرار دادند؛ پایگاهی که در ۳۲ کیلومتری جنوب ابوظبی قرار دارد. این پایگاه مقر اصلی هوایی نیروهای آمریکایی در منطقه است .

این دومین عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ابوظبی طی یک هفته اخیر است؛ عملیات‌هایی که پس از هشدارهای مکرر صنعاء به امارات مبنی بر لزوم توقف تعرض به یمن انجام می‌شود.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، دیشب (سه‌شنبه شب)، بار دیگر درباره خطر سرمایه‌گذاری در امارات هشدار داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار