زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

واکنش ارمنستان ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان

دبیر شواری امنیت ارمنستان گفت:ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان خط قرمز است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر «آرمن گریگوریان» دبیر شورای امنیت ارمنستان در گفت‌و‌گو با رادیوی آزاد اروپا گفت که پیشنهاد ترکیه مبنی بر ساخت یک گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان خط قرمز ایروان است.

او گفت: «برای همه از جمله آذربایجان و هر کشوری که کمترین روابطی با ارمنستان دارد، روشن است که موضوع ایجاد گذرگاه خط قرمز ماست؛ بنابراین تلاش برای سخن گفتن بر اساس منطق و شروط پیشین، روندی است که در مذاکرات به نتایج مطلوبی منجر نمی‌شود.»

آرمن گریگوریان تأکید کرد که در خلال گفت‌و‌گوها با ترکیه، هیچ سخنی در خصوص کریدور زمینی به جمهوری آذربایجان به میان نیامده است.

ترکیه در خلال گفت‌و‌گوهای هفته گذشته با ارمنستان در مسکو، پیشنهاد ساخت گذرگاه زمینی به سمت جمهوری آذربایجان از خاک ارمنستان را داده بود. این گفت‌و‌گوها جمعه هفته گذشته با هدف از سرگیری روابط میان انکارا و ایروان پس از سه دهه سردی روابط میان دو طرف و بحران ایجاد شده در پی جنگ قره‌باغ با میانجیگری روسیه برگزار شد.

پس از این گفت‌و‌گوها، وزارت خارجه ارمنستان اعلام کرد که طرفین بر سر ادامه مذاکرات بدون پیش‌شرط و با هدف عادی‌سازی کامل روابط توافق کرده‌اند.

دو کشور در سال ۲۰۰۹ در شهر زوریخ سوئیس تفاهمنامه‌ای در راستای عادی‌سازی روابط امضاء کردند، اما تاکنون پارلمان هیچ کدام از دو کشور آن را به تصویب نرسانده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر