فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

کمالوندی: همکاری ایران و روسیه برای احداث واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر در جریان است

کمالوندی: همکاری ایران و روسیه برای احداث واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر در جریان است سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: همکاری ایران و روسیه برای احداث واحدهای۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در جهت برنامه جمهوری اسلامی ایران برای تولید حداقل ۱۰هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی هسته‌ای در جریان است
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با سفر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به مسکو و دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در مصاحبه با پرس تی‌وی اعلام کرد: مذاکره ایران و روسیه به منظور ساخت واحد‌های جدید نیروگاه اتمی بوشهر که به عنوان بخشی از تلاش‌های طرفین برای ارتقای همکاری‌های راهبردی دوجانبه در زمینه انرژی و فناوری هسته‌ای محسوب می‌شود، در حال انجام است.

بهروز کمالوندی گفت: ارتقاء و توسعه همکاری‌های راهبردی هسته‌ای دو کشور یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث روز چهارشنبه دکتر رئیسی و ولادیمیر پوتین بود و طرفین به بررسی و چگونگی گسترش روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته‌ای پرداختند.
کمالوندی در ادامه ضمن تشریح فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای و همکاری با کشور روسیه، اظهار داشت: فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای به دو بخش انرژی (energy-related) و غیرانرژی (non-energy-related) تقسیم می‌شود؛ در هر دو زمینه همکاری‌های بین دو کشور خوب پیش می‌رود و ما از رادیو ایزوتوپ‌ها برای تامین رادیودارو و مقاصد پزشکی، صنعت، کشاورزی و سایر زمینه‌های صلح آمیز هسته‌ای استفاده می‌کنیم.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: دکتر رئیسی و ولادیمیر پوتین در دیدار روز چهارشنبه راهکارهای ارتقا و توسعه روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته‌ای را در کنار دیگر موضوعات مورد بررسی قرار دادند.
وی خاطرنشان کرد: همکاری دو کشور برای احداث واحدهای۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در جهت برنامه جمهوری اسلامی ایران برای تولید حداقل ۱۰هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی هسته‌ای در جریان است و فرآیند اجرای این پروژه علی‌رغم تاخیر در پرداخت‌های مالی بر اساس برنامه و تقریبا بدون تاخیر در حال انجام است.
کمالوندی با اشاره به برنامه ایران برای تولید حداقل ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای گفت: طرف روسی می‌تواند برای تحقق این امر و تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در ایران نقشی مهم ایفا کند. این موضوع توسط روسای جمهور دو کشور بررسی می‌شود و انتظار داریم که در آینده نزدیک برای اجرای پروژه‌های جدید در ایران، گروه‌های فنی ایران و روسیه همکاری‌های لازم را شروع و تبادل اطلاعات داشته باشند.
کمالوندی افزود: هر یک از پروژه‌های نیروگاه‌های اتمی به تنهایی دارای ۵ میلیارد دلار ارزش است و بدین ترتیب همکاری در این حوزه بخش مهمی از روابط اقتصادی دو کشور را در بر می‌گیرد.
معاون سازمان ضمن اشاره به فعالیت و بهره‌برداری از نیروگاه هزار مگاواتی بوشهر، تصریح کرد: عملیات تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری از نیروگاه بوشهر توسط متخصصان و مهندسان ایرانی انجام می‌‌شود و هم‌اکنون دو واحد جدید هر یک با ظرفیت هزار مگاوات در نیروگاه اتمی بوشهر در حال ساخت است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار