پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

پیشنهاد روسیه برای توافق موقت در مذاکرات احیای برجام

یک شبکه آمریکایی مدعی شده است که روسیه به منظور کمک به احیای برجام یک توافق موقت هسته‌ای به ایران پیشنهاد داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز» به نقل از دو تن از مقام‌های ارشد آمریکا از جمله یک مقام کنگره و یک مقام سابق آمریکایی و چهار منبع آگاه از مذاکرات وین درباره لغو تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران مدعی شده است که روسیه در هفته‌های اخیر بعنوان بخشی از تلاش برای احیای برجام، در خصوص یک توافق موقت احتمالی هسته‌ای با ایران گفتگو کرده است که شامل رفع محدود تحریم‌ها در قبال وضع مجدد برخی محدودیت‌ها بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران می‌شود.

این شبکه آمریکایی گزارش کرد که منابع آگاه که نامی از آن‌ها نبرده است گفته‌اند که ایالات متحده از پیشنهاد روسیه به ایران آگاه بوده است.

طبق این گزارش، علی‌رغم آنکه مقام‌های مذکور و افراد آگاه از این بحث‌ها گفته‌اند که مذاکرات روسیه با ایران درباره توافق موقت هسته‌ای با اطلاع آمریکا انجام گرفته است، اما مقام‌های ارشد دولت بایدن از پیشنهاد روسیه به ایران درباره توافق موقت هسته‌ای ابراز بی‌اطلاعی کردند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که تهران خواهان توافق موقت نیست.

طبق گزارش شبکه ان بی سی نیوز، یکی از مقام‌های ارشد دولت بایدن گفته است که طرح توافق موقت هسته‌ای مورد بحث جدی قرار ندارد.

وی در این خصوص گفت: «گرچه ما نمی‌توانیم درباره هرگونه بحث‌هایی که احتمالاً بین روسیه و ایران صورت گرفته، صحبت کنیم، اما در این مرحله اطمینان داریم که چنین ترتیبات موقتی به طور جدی مورد بحث قرار نمی‌گیرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار