هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به اینکه هنوز بیماری گسترده نشده است، اگر فردی واکسن دریافت نکرده است هنوز برای تزریق واکسن فرصت دارد.

دکتر محمدحسین سرمست در پایان نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد مبتلایان به کرونا هستیم که عمدتا به اُمیکرون مربوط می‌شوند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه نیازی به مراجعه برای انجام تست کرونا نیست، افزود: مراجعه برای انجام تست یکی از کارهای غیرضروری و خطرناک است زیرا مراجعه برای انجام تست موجب گسترش بیماری می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در این شرایط هر آبریزش بینی یا خراش گلو و گلو درد باید کرونا و اُمیکرون فرض شود. این افراد با استراحت و جدا کردن خود از افراد، بهبودی خود را تسریع می‌کنند و از طرف دیگر نیر از انتقال بیماری به دیگران جلوگیری می‌کنند.

وی عنوان کرد: توصیه نمی‌شود فردی برای ثابت کردن ابتلا یا عدم ابتلا به اُمیکرون برای انجام تست مراجعه کند بلکه افراد دارای علامت باید تا زمان بهبودی، خود را مبتلا به اُمیکرون بدانند.

سرمست بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز بیماری گسترده نشده است، اگر فردی واکسن دریافت نکرده است هنوز برای تزریق واکسن فرصت دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دریافت واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک حفاظتی راه‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری هستند.

وی با بیان اینکه واکسن‌های سینوفارم و پاستو کووک پلاس به ویژه برای تزریق دوز سوم توصیه می‌شوند، افزود: یکی از بهترین واکسن‌ها، پاستو کووک پلاس است که کم عارضه‌ترین و و موثرترین واکسن برای تزریق دوز سوم است و من هم دوز سوم را از این واکسن دریافت کرده‌ام./عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده