چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به اینکه هنوز بیماری گسترده نشده است، اگر فردی واکسن دریافت نکرده است هنوز برای تزریق واکسن فرصت دارد.

دکتر محمدحسین سرمست در پایان نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد مبتلایان به کرونا هستیم که عمدتا به اُمیکرون مربوط می‌شوند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه نیازی به مراجعه برای انجام تست کرونا نیست، افزود: مراجعه برای انجام تست یکی از کارهای غیرضروری و خطرناک است زیرا مراجعه برای انجام تست موجب گسترش بیماری می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در این شرایط هر آبریزش بینی یا خراش گلو و گلو درد باید کرونا و اُمیکرون فرض شود. این افراد با استراحت و جدا کردن خود از افراد، بهبودی خود را تسریع می‌کنند و از طرف دیگر نیر از انتقال بیماری به دیگران جلوگیری می‌کنند.

وی عنوان کرد: توصیه نمی‌شود فردی برای ثابت کردن ابتلا یا عدم ابتلا به اُمیکرون برای انجام تست مراجعه کند بلکه افراد دارای علامت باید تا زمان بهبودی، خود را مبتلا به اُمیکرون بدانند.

سرمست بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز بیماری گسترده نشده است، اگر فردی واکسن دریافت نکرده است هنوز برای تزریق واکسن فرصت دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دریافت واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک حفاظتی راه‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری هستند.

وی با بیان اینکه واکسن‌های سینوفارم و پاستو کووک پلاس به ویژه برای تزریق دوز سوم توصیه می‌شوند، افزود: یکی از بهترین واکسن‌ها، پاستو کووک پلاس است که کم عارضه‌ترین و و موثرترین واکسن برای تزریق دوز سوم است و من هم دوز سوم را از این واکسن دریافت کرده‌ام./عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار