تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد

علت درد شدید صورت چیست؟

فوق تخصص اینترونشنال درد گفت: علت درد صورت که بسیار تجربه سختی است به دلیل نورالژی عصب سه قلو است که می‌تواند نشانه ابتلا به سرطان مخچه، زونا و یا ام اس باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر،  شهرام فیروزمرنی در برنامه در انتهای الوند که از شبکه دوم سیما پخش شد اظهار کرد: درد‌های صورت علت‌های مختلفی دارد که دردناکترین آن نورالژی عصب سه قلو است که شاخه‌های آن به سمت پیشانی و چشم می‌رود. یکی از دردناکترین تجربه هاست و حتی می‌تواند فرد را دچار افسردگی کند و این درد تکرار می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۰ درصد علت این بیماری مربوط به تومور مخچه است که مربوط به افراد بالای ۶۰ سال و جوان است. بیماری ام اس و تومور مخچه یکی از علل این بیماری می‌تواند باشد.

فوق تخصص اینترونشنال درد تصریح کرد: عصب سه قلو یک طرفه است. این بیماران این تجربه را به صورت شوک دریافت می‌کند و حتی خوردن و آشامیدن برایشان دشوار است. فارغ از ۱۰ درصدی که اشاره شد، بیشترین علت این بیماری ناشناخته است و گاه زونا نیز می‌تواند عامل تحریک این سه عصب سه قلو باشد.

فیروزمرنی تاکید کرد: تا بخواهد این بیماری تشخیص داده شود بیمار تصور می‌کنند این مشکل مربوط به دندان است در حالی که این بیماری مربوط به دندان نیست. اگر بیمار دید با ترمیم دندان درد صورت از بین نرفت باید به متخصص اعصاب مراجعه شود.


وی یادآور شد: نخستین قدم در رفع این بیماری دارو درمانی است. روش‌های جراحی نیز داریم که اختلال عروقی درمان می‌شود و در مواقعی نیست با سوزاندن عصب یا منشا، این درد را درمان می‌کنیم. بیماران نگران نباشند، اما احتمال پیشرفت وجود دارد.

فوق تخصص اینترونشنال درد ادامه داد: زونا با تاول همراه است، اما بیماران گاه تا دوسال درگیر درد‌های زونا هستند و عصب‌های سه قلو تحریک می‌شود. بیماران در دوران درمان باید از خوردن هرچیزی از جمله غذای سرد و گرم که این عصب‌ها را تحریک می‌کند دوری کنند و دارو‌های خود را قطع نکنند.

فیروزمرنی عنوان کرد: علت این بیماری هنز ناشناخته است نمی‌توان صد در صد درباره آن اظهار نظر کرد، اما ویروس یا تومور یا بیماری ام اس می‌تواند علت این درد صورت باشد.

لازم به ذکر است برنامه تلویزیونی "درانت‌های الوند" شنبه تا چهارشنبه هر هفته به تهیه کنندگی امیرحسین آذر، کارگردانی مسعود مرعشی و با اجرای مجید یحیایی، حامد مهربانی، غزاله کفاش طلب، فرشته علیپور و پدرام ابدان ساعت ۰۷:۰۰ صبح روی آنتن شبکه دوسیما می‌رود./برنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده