هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز هر آبریزش بینی و گلودرد باید علامت اُمیکرون فرض شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به اینکه هنوز بیماری گسترده نشده است، اگر فردی واکسن دریافت نکرده است هنوز برای تزریق واکسن فرصت دارد.

دکتر محمدحسین سرمست در پایان نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد مبتلایان به کرونا هستیم که عمدتا به اُمیکرون مربوط می‌شوند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه نیازی به مراجعه برای انجام تست کرونا نیست، افزود: مراجعه برای انجام تست یکی از کارهای غیرضروری و خطرناک است زیرا مراجعه برای انجام تست موجب گسترش بیماری می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در این شرایط هر آبریزش بینی یا خراش گلو و گلو درد باید کرونا و اُمیکرون فرض شود. این افراد با استراحت و جدا کردن خود از افراد، بهبودی خود را تسریع می‌کنند و از طرف دیگر نیر از انتقال بیماری به دیگران جلوگیری می‌کنند.

وی عنوان کرد: توصیه نمی‌شود فردی برای ثابت کردن ابتلا یا عدم ابتلا به اُمیکرون برای انجام تست مراجعه کند بلکه افراد دارای علامت باید تا زمان بهبودی، خود را مبتلا به اُمیکرون بدانند.

سرمست بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز بیماری گسترده نشده است، اگر فردی واکسن دریافت نکرده است هنوز برای تزریق واکسن فرصت دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دریافت واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک حفاظتی راه‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری هستند.

وی با بیان اینکه واکسن‌های سینوفارم و پاستو کووک پلاس به ویژه برای تزریق دوز سوم توصیه می‌شوند، افزود: یکی از بهترین واکسن‌ها، پاستو کووک پلاس است که کم عارضه‌ترین و و موثرترین واکسن برای تزریق دوز سوم است و من هم دوز سوم را از این واکسن دریافت کرده‌ام./عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده