صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

سخنان سخنگوی کمیسیون آموزش درباره اجرای طرح رتبه‌ بندی معلمان

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: ۱۲۵هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح رتبه‌ بندی معلمان مصوب شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۸۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی کمیسیون تحقیقات، آموزش و فناوری مجلس شورای اسلامی از مصوبه اعتبار ۱۲۵هزار میلیارد ریال بودجه اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در سال ۱۴۰۱ در مجلس خبر داد.
رضا حاجی‌پور در آمل درباره آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پس از بررسی جزئیات طرح در کمیسیون تحقیقات، این طرح در صحن علنی مجلس با اکثریت آرا مصوب شد و از طریق اداره‌کل قوانین برای شورای نگهبان فرستاده شد. شورای نگهبان از این طرح چند ایراد جزئی گرفته است و این ایرادها در حال برگرداندن می‌باشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از ایرادات اصل 75 در امر تأمین مالی است، عنوان کرد: در این زمینه سازمان برنامه و بودجه حدود 25هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در سال 1401 برآورد کرده بود.

حاجی‌پور با تأکید بر اینکه مجلس مبلغ 12هزار و 500 میلیارد تومان را از ابتدای نیمه دوم امسال مصوب کرده بود و سازمان برنامه و بودجه نیز موافق تصویب این بودجه بود، ابراز کرد: این میزان بودجه طبق توافق و با حضور ریاست سازمان برنامه و بودجه در صحن علنی مجلس برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در سال 1401 تأمین می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تحقیقات و آموزش مجلس یادآور شد: اعضای کمیسیون دفاعیات لازم را پس از رفع ایرادها این طرح و برگشتن آن به صحن علنی مجلس انجام خواهند داد.

حاجی‌پور با تصریح به اینکه تمام نمایندگان مجلس به‌ویژه اعضای کمیسیون مدافع معلمان هستند، خاطرنشان کرد: طبق تقبل سازمان برنامه و بودجه مبنی بر آن میزان بودجه در مجلس، طرح به اجرا در می‌آید./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده