پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سردار فدوی: آمریکایی ها حتی یک روز را هم برای دشمنی با ایران از دست نداده‌اند

سردار فدوی: آمریکایی ها حتی یک روز را هم برای دشمنی با ایران از دست نداده‌اند جانشین فرمانده کل سپاه گفت: آمریکایی‌ها به عنوان شیطان بزرگ‌ یک روز را هم برای دشمنی با انقلاب اسلامی‌ از دست ندادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۸۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه صبح امروز در چهاردهمین جشنواره جوان سرباز سپاه اظهار داشت: 43 سال است که نبرد خبائث عالم به رهبری آمریکا با انقلاب اسلامی در جریان است اما نتوانستند این انقلاب را با شکست مواجه کرده و بلکه جلوی ‌رشد آن را هم نتوانستند بگیرند. زیرا به بخش‌هایی از آنچه تکالیف خداوند بوده ‌عمل کردیم و البته در برخی موارد نیز به شروط ‌تعیین شده از سوی ‌خداوند عمل نکردیم.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها به عنوان شیطان بزرگ‌ یک روز را هم برای دشمنی با انقلاب اسلامی‌ از دست ندادند زیرا از 24 بهمن 1357 در کردستان با شلیک ‌گلوله تا امروز دشمنی خود‌ را با ما آغاز و ادامه دادند ولی با این وجود نتوانستند حتی یک ‌پیروزی را هم در مقابل این انقلاب به دست نیاورند.

 

سردار فدوی اضافه کرد: آنها نه‌تنها در برابر انقلاب اسلامی ایران نمی‌توانند از یک‌ ‌پیروزی خود موردی را بیان کنند بلکه در سایر کشورها هم‌ که نفس جمهوری اسلامی ایران به آنجا رسیده مانند عراق، افعانستان، لبنان و یمن هم نتوانستند به پیروزی دست یابند‌.

 

وی تاکید کرد: در یمن که فقط نم انقلاب اسلامی و نفس پاسداران به آنجا رسیده باعث شده تا آنهایی که با ملت یمن در جنگ هستند به هر کسی متوصل شوند تا بلکه بتوانند به نحوی از باتلاقی خودشان آن را ایجاد کردند، بیرون بیایند زیرا آنها تصور‌ می‌کردند ‌یک‌هفته‌ای به پیروزی می‌رسند ولی الان نزدیک هفت سال است از مدرن‌ترین سلاح‌ها هم استفاده می‌کنند ولی در زمین نمی‌توانند در یمن به پیروزی برسند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: همان‌گونه که عنوان شد همه مستکبرین عالم با هم ‌علیه انقلاب اسلامی متحد شدند ولی تاکنون نتوانستند به پیروزی برسند حال وقتی در مقابله با استکبار اجازه ندادیم در جنگ سخت به پیروزی برسند، این شیوه را می‌توان در سایر عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز اجرا کرد و به پیروزی رسید./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده