حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است

پایان طولانی‌ترین قرنطینه کرونایی یک شهر ۱۳ میلیونی در چین

محدودیت‌های کرونایی در یک شهر پرجمعیت چین درحالی برداشته شده که برگزاری موفق المپیک برای مقامات پکن از اهمیت بالایی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، باتوجه به نزدیک شدن به آغاز بازی‌های المپیک زمستانی پکن، موضوع کنترل کرونا برای مقامات چین از اهمیت زیادی برخوردار است. این کشور که با استفاده از راهبرد‌های خاص خود توانست باوجود جمعیت بسیار بالا عملکردی مثال زدنی در مقابله با کرونا از خود نشان دهد و به نوعی در رقابت با آمریکا و متحدانش در مهار کووید-۱۹ شرایط به مراتب بهتری را تجربه کرد، اکنون به هیچ عنوان مایل نیست که در آستانه یک رویداد ورزشی مهم بین‌المللی دستاورد‌های قبلی خود را برباد رفته ببیند.

امروز (دوشنبه) یکی از طولانی مدت‌ترین قرنطینه‌ها در چین از آغاز کرونا به بعد برداشته شد و مقامات این منطقه از برداشته شدن محدودیت‌های کرونایی برای شهر ژیان در شمال چین خبر دادند. این شهر ۱۳ میلیون نفری از ۲۲ دسامبرو پس از مشاهده بزرگترین خوشه کرونایی طی ما‌ه‌ها که باعث ابتلای ۲۱۰۰ مورد شده بود تحت قرنطینه قرار گرفت.

اخبار منتشر شده از مدیریت کرونا دراین کشور نیز در آمار حاکی از کنترل دولت بر اوضاع است. مقامات ارشد شهر تیانجین روز جمعه ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) اعلام کردند شیوع سویه اومیکرونِ ویروس کرونا به شکل موثری در تیانجین کنترل شده است. تیانجین تا اواخر وقت روز پنجشنبه، ۳۴۸ مورد تایید شده و ۲۲ مورد بدون علامت را گزارش داد. بیش از ۵۸ میلیون نفر در چهار مرحله از تست سراسری اسیدنوکلیک شهر تیانجین در هفته‌های گذشته تحت آزمایش قرار گرفته‌اند.

موضوع برگزاری موفق بازی‌های المپیک برای پکن به حدی اهمیت دارد که دو هفته پیش از آغاز این رویداد ورزشی تدابیر جدیدی برای کنترل این ویروس در نظر گرفته است. مقامات از ساکنان در مناطق پرریسک خواسته‌اند که از شهر خارج نشوند و از شرکت در گردهمایی‌های شلوغ امتناع کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر