پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تولید واکسن کرونا در چین

یک شرکت چینی موفق شد مجوز انجام آزمایشات بالینی یک واکسن برای درمان ویروس کرونا را دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، چین به یک شرکت تولید کننده واکسن ویروس کرونا مجوز انجام آزمایشات بالینی را صادر کرد.

 

شرکت محصولات شیمیایی چونگ کینگ ژیفی امروز (سه شنبه) با اعلام این خبر گفت که مجوز آغاز آزمایشات بالینی را از دولت چین دریافت کرده است.

 

محققان و شرکتهای چینی درحال آزمایش شش واکسن احتمالی درمان ویروس کرونا در مرحله بالینی هستند و بیش از ده ها واکسن در سراسر دنیا در مراحل آزمایشی برای درمان ویروسی قرار دارند که تا کنون منجر به مرگ بیش از 470 هزار نفر شده است.

 

با وجود آزمایشات گسترده هیچ یک از این واکسن ها تا کنون موفق به عبور از مرحله سوم آزمایشات بالینی، مرحله ای حساس و ضروری برای ورود به بازار مصرف نشده اند.

 

اخیرا سومیا سوامیناتان دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: دست کم 200 نوع واکسن کووید-19 در مرحله اکتشاف قرار دارد که حدود 10 نوع وارد مرحله آزمایش روی انسان شده و سه نوع از آن شامل واکسن چین به زودی وارد فاز سوم آزمایش بالینی می شود.

 

سومیا سوامیناتان اشاره کرد که چین چند واکسن انتخابی دارد که نتایج آزمایشات بالینی آن ها در مرحله اول و دوم خوب و امیدوارکننده است.

 

ین دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت در ادامه افزود: احتمال دارد پیش از پایان سال جاری، یک یا دو واکسن با نتیجه موفق وجود داشته باشد. امیدواریم تا سال 2021 میلادی، 2 میلیارد کیت واکسن کووید-19 تولید شود.

 

از سوی دیگر تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه هشدار داد که همه گیری بیماری «کووید-19» در سطح جهان در حال گسترش است.

 

به گفته مدیر کل سازمان جهانی بهداشت تنها طی هشت روز گذشته یک میلیون مورد ابتلای جدید به این بیماری همه گیر به ثبت رسیده است. این در حالی است که رسیدن موارد ابتلا به «کووید-19» به یک میلیون مورد در ابتدای همه گیری این بیماری سه ماه طول کشیده بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده