عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

پایان طولانی‌ترین قرنطینه کرونایی یک شهر ۱۳ میلیونی در چین

پایان طولانی‌ترین قرنطینه کرونایی یک شهر ۱۳ میلیونی در چین محدودیت‌های کرونایی در یک شهر پرجمعیت چین درحالی برداشته شده که برگزاری موفق المپیک برای مقامات پکن از اهمیت بالایی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، باتوجه به نزدیک شدن به آغاز بازی‌های المپیک زمستانی پکن، موضوع کنترل کرونا برای مقامات چین از اهمیت زیادی برخوردار است. این کشور که با استفاده از راهبرد‌های خاص خود توانست باوجود جمعیت بسیار بالا عملکردی مثال زدنی در مقابله با کرونا از خود نشان دهد و به نوعی در رقابت با آمریکا و متحدانش در مهار کووید-۱۹ شرایط به مراتب بهتری را تجربه کرد، اکنون به هیچ عنوان مایل نیست که در آستانه یک رویداد ورزشی مهم بین‌المللی دستاورد‌های قبلی خود را برباد رفته ببیند.

امروز (دوشنبه) یکی از طولانی مدت‌ترین قرنطینه‌ها در چین از آغاز کرونا به بعد برداشته شد و مقامات این منطقه از برداشته شدن محدودیت‌های کرونایی برای شهر ژیان در شمال چین خبر دادند. این شهر ۱۳ میلیون نفری از ۲۲ دسامبرو پس از مشاهده بزرگترین خوشه کرونایی طی ما‌ه‌ها که باعث ابتلای ۲۱۰۰ مورد شده بود تحت قرنطینه قرار گرفت.

اخبار منتشر شده از مدیریت کرونا دراین کشور نیز در آمار حاکی از کنترل دولت بر اوضاع است. مقامات ارشد شهر تیانجین روز جمعه ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) اعلام کردند شیوع سویه اومیکرونِ ویروس کرونا به شکل موثری در تیانجین کنترل شده است. تیانجین تا اواخر وقت روز پنجشنبه، ۳۴۸ مورد تایید شده و ۲۲ مورد بدون علامت را گزارش داد. بیش از ۵۸ میلیون نفر در چهار مرحله از تست سراسری اسیدنوکلیک شهر تیانجین در هفته‌های گذشته تحت آزمایش قرار گرفته‌اند.

موضوع برگزاری موفق بازی‌های المپیک برای پکن به حدی اهمیت دارد که دو هفته پیش از آغاز این رویداد ورزشی تدابیر جدیدی برای کنترل این ویروس در نظر گرفته است. مقامات از ساکنان در مناطق پرریسک خواسته‌اند که از شهر خارج نشوند و از شرکت در گردهمایی‌های شلوغ امتناع کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار