انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

۷ زخمی بر اثر فرود نافرجام جنگنده اف- ۳۵ در دریای چین

ارتش آمریکا اعلام کرد هفت ملوان روز دوشنبه هنگام فرود نافرجام یک جنگنده اف-۳۵ روی یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در دریای چین جنوبی زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش آمریکا اعلام کرد هفت ملوان روز دوشنبه هنگام فرود نافرجام یک جنگنده اف-۳۵ روی یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در دریای چین جنوبی زخمی شدند.

نیروی دریایی امریکا در اقیانوس آرام در بیانیه‌ای اعلام کرد این جنگنده F-۳۵ C لایتنینگ۲ - یک جنگنده بمب افکن رادارگریز- هنگام وقوع این حادثه در تلاش برای فرود آمدن بر روی ناو یو. اس. اس کارل وینسون (USS Carl Vinson) طی یک ماموریت معمولی بود.

خلبان این هواپیما که توانسته بود پیش از برخورد به بیرون بپرد، در وضعیت پایداری دارد. بنا بر اعلام نیروی دریایی آمریکا، از هفت دریانورد زخمی، سه نفر به مانیل پایتخت فیلیپین اعزام شدند و وضعیت آن‌ها نیز پایدار است.

این منبع به علت حادثه و همچنین اینکه چه اتفاقی برای این جنگنده افتاده است، اشاره‌ای نکرد و اعلام کرد تحقیقاتی در این خصوص آغاز کرده است.

ناو‌های یو اس اس کارل وینسون، یو اس اس آبراهام لینکلن و گروه‌های هوانوردی آن‌ها از روز یکشنبه رزمایش‌های خود را در دریای چین جنوبی آغاز کرده اند. دریای چین جنوبی یکی از اصلی‌ترین نقاط اصطکاک بین چینی‌ها و آمریکایی‌ها در منطقه است./صدا و سیما

ارسال نظر