غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

۷ زخمی بر اثر فرود نافرجام جنگنده اف- ۳۵ در دریای چین

ارتش آمریکا اعلام کرد هفت ملوان روز دوشنبه هنگام فرود نافرجام یک جنگنده اف-۳۵ روی یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در دریای چین جنوبی زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش آمریکا اعلام کرد هفت ملوان روز دوشنبه هنگام فرود نافرجام یک جنگنده اف-۳۵ روی یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در دریای چین جنوبی زخمی شدند.

نیروی دریایی امریکا در اقیانوس آرام در بیانیه‌ای اعلام کرد این جنگنده F-۳۵ C لایتنینگ۲ - یک جنگنده بمب افکن رادارگریز- هنگام وقوع این حادثه در تلاش برای فرود آمدن بر روی ناو یو. اس. اس کارل وینسون (USS Carl Vinson) طی یک ماموریت معمولی بود.

خلبان این هواپیما که توانسته بود پیش از برخورد به بیرون بپرد، در وضعیت پایداری دارد. بنا بر اعلام نیروی دریایی آمریکا، از هفت دریانورد زخمی، سه نفر به مانیل پایتخت فیلیپین اعزام شدند و وضعیت آن‌ها نیز پایدار است.

این منبع به علت حادثه و همچنین اینکه چه اتفاقی برای این جنگنده افتاده است، اشاره‌ای نکرد و اعلام کرد تحقیقاتی در این خصوص آغاز کرده است.

ناو‌های یو اس اس کارل وینسون، یو اس اس آبراهام لینکلن و گروه‌های هوانوردی آن‌ها از روز یکشنبه رزمایش‌های خود را در دریای چین جنوبی آغاز کرده اند. دریای چین جنوبی یکی از اصلی‌ترین نقاط اصطکاک بین چینی‌ها و آمریکایی‌ها در منطقه است./صدا و سیما

ارسال نظر
آخرین اخبار