سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

میرکاظمی: برای بررسی دقیق‌تر بودجه فرهنگی، کمیته‌ای تشکیل شود

میرکاظمی: برای بررسی دقیق‌تر بودجه فرهنگی، کمیته‌ای تشکیل شود نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه از ما خواسته کمیته‌ای را تشکیل دهیم تا همراه با معاونت‌های سازمان برنامه و بودجه اعتبارات بخش فرهنگ به صورت دقیق‌تر مورد رسیدگی قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون با رئیس سازمان برنامه و بودجه و در محل این سازمان برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه اعتبارات بخش فرهنگ در بودجه 1401 مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون نقطه نظرات خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطرح کردند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: جمع بندی صحبت نمایندگان این بود که اعتبارات فرهنگی در بودجه 1401 پاسخگوی نیازها در این بخش و انتظارات برای نقش‌آفرینی و انجام ماموریت دستگاه‌های فرهنگی، هنری، ادبی، قرآنی، ورزشی و ... نخواهد بود و لذا باید در این زمینه تجدیدنظر صورت گیرد.

منتظری خاطرنشان کرد: در این جلسه آقای میرکاظمی عنوان کرد که کمیته‌ای از اعضای کمیسیون فرهنگی تشکیل شود و نشست مشترکی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با معاونت‌های سازمان برنامه و بودجه داشته باشد و تصویر جامعی از اعتبارات فرهنگی در بخش‌های مختلف چه در حوزه فرهنگ عمومی، چه اختصاصی به دست بیاید و بنا شد تا تصویر جامعی از تراکنش اعتبارات فرهنگی به دست بیاوریم.

وی افزود: همچنین بنا شد تا برای هدفمند شدن پروژه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی طرح داشته باشیم تا بشود آورده این پروژه‌ها و پیامدهای آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در سطح ملی مورد ارزیابی و سنجش قرار داد و بنا شد تا با تشکیل کمیته بودجه به این سمت سوق پیدا کند. تا استفاده بهینه‌ای از اعتبارات صورت گیرد و حتی‌الامکان زمینه تقویت اعتبارات موجود با همکاری کمیسیون تلفیق تا حد امکان فراهم آوریم./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار