مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

محموله جدید واکسن آسترازنکا وارد تهران شد

دومین محموله یک میلیون دُزی آسترازنکا اهدایی دولت لهستان به جمهوری اسلامی ایران روز گذشته وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، دومین محموله یک میلیون دُزی آسترازنکا اهدایی دولت لهستان به جمهوری اسلامی ایران روز گذشته وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران شد. این واکسن‌ها با کمک کمیسیون اروپا و براساس یک توافق دوجانبه به ایران ارسال شدند.

تمام این محموله به منظور حمایت از پویش واکسیناسیون پناهندگان افغان ساکن ایران است. ایران میزبان جمعیت بسیار زیادی از مردم افغانستان است و در چارچوب پویش ملی واکسیناسیون خود، واکسن‌هایی را نیز در اختیار پناهندگان قرار می‌دهد. اهدای این واکسن‌ها از سوی لهستان، پاسخی است به درخواستی که از سوی جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمایت از تلاش‌های خود به نفع پناهندگان مطرح شد.

اعتقاد بر این است که این اهدا به پیشبرد برنامه ملی واکسیناسیون جهت کاهش وضعیت اضطراری در خصوص جمعیت ایران نیز کمک خواهد کرد. در واقع اهدای این محموله، بیانگر مشارکت لهستان در مسئولیتی بین‌المللی است و نشان می‌دهد لهستان آمادگی آن را دارد تا جهت مقابله با همه‌گیری به کشور‌هایی که میزبان تعداد زیادی از پناهندگان هستند، کمک کند.

۲۲ مهر هم ایران نخستین محموله شامل یک میلیون دُز واکسن آسترازنکای اهدا شده از سوی لهستان را جهت حمایت از پویش ملی واکسیناسیون خود و به نشانه همبستگی با مردم ایران دریافت کرد. (اینجا) این محموله دوم، تعداد کل واکسن‌های اهدایی از طرف لهستان را به ۲ میلیون دُز می‌رساند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار