چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

ارتباط مصرف گوشت قرمز با بیماری ام اس

تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن گوشت قرمز با بیماری ام اس مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر نتایج یک بررسی که به تازگی انجام شده است، مطرح می‌کند که خوردن گوشت قرمز با بیماری ام اس مرتبط است.

دانشمندان رژیم غذایی و باکتری‌های روده ۲۵ مبتلا به ام اس را مورد مطالعه قرار دادند. بیماری ام‌اس یا مولتیپل اسکلروزیس یکی از شایع‌ترین اختلالات عصبی در جهان است. این بیماری بیش از ۲.۱ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد و بین زنان دو تا سه برابر شایع‌تر از مردان است.

دانشمندان ارتباط بالقوه‌ای بین خوردن گوشت و ابتلا به این بیماری پیدا کرده اند و این یافته‌ها، نتایج به دست آمده از پژوهش‌های قبلی که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ام اس مصرف گوشت را توصیه می‌کرد، نقض می‌کند.

محققان تغییرات باکتریایی در روده را که ارتباط نزدیکی با سیستم ایمنی بدن دارند با بیماری خود ایمنی مرتبط می‌دانند. این تغییرات مرتبط با مصرف گوشت، ممکن است باعث ایجاد یک واکنش زنجیره‌ای شود که می‌تواند به این وضعیت کمک کند یا آن را بدتر کند.

ام اس بیماری است که در آن سیستم ایمنی به اشتباه باعث آسیب عصبی به مغز و نخاع می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار