جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

تاکید رئیس جمهور بر ضروت حمایت از کسب و کار بانوان در فضای مجازی

رئیس جمهور ضمن تجلیل از نقش آفرینی موثر بانوان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، بر ضرورت حمایت از کسب و کار بانوان در فضای مجازی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 27
کد خبر: ۱۱۹۶۷۰

آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در دیدار اقشار مختلف بانوان کشور، با تبریک ولادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) و تاکید بر اینکه بهترین الگو برای شکل‌گیری جامعه سالم وجود مقدس حضرت زهرا (سلام الله علیها) است، اظهارداشت: در ایران اسلامی بانوان نخبه فراوانی هستند که می‌توانند به خوبی تاثیر گذار باشند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توجه به مسائل مربوط به زن و خانواده و نقش آفرینی آنان در حوزه‌های مختلف، اظهارداشت: قوانین و مقررات متعددی برای حمایت از حقوق زن و خانواده در کشور وجود دارد که لازم است همه این قوانین در راستای حمایت و دفاع از حقوق بانوان گرامی اجرایی شود.

رئیسی با تاکید بر اهمیت توجه به موضوع سلامت بانوان گفت: دسترسی بانوان به پزشک متخصص بویژه در مناطق محروم کشور ضروری است.

رئیس جمهور در مورد نقش ورزش در سلامتی اقشار مختلف جامعه از جمله بانوان، افزود: ورزش بانوان باید از جایگاه و منزلت مناسبی در مجموعه وزارت ورزش برخوردار باشد.

وی تاکید کرد: دولت با نگاه کارشناسی مسائل مربوط به زنان و خانواده را در دستور کار خود قرار داده و آن را پیگیری می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به مسائل مطرح شده درخصوص زنان کارآفرین آن را بخشی از زمینه مشکلات  عمومی جامعه در زمینه کارافرینی دانست واظهارداشت: دولت مصمم است نظام اداری و بانکی، مالیاتی، پولی و واردات و صادرات را اصلاح کند.

رئیسی با تاکید بر حمایت دولت از فعالیت و کسب و کار بانوان ازجمله در فضای مجازی گفت: فضای مجازی باید برای فعالیت‌های علمی، کسب و کار و اشتغال عموم مردم بویژه بانوان ایمن وآسان  باشد و لازم است بگونه‌ای مدیریت شود که سوء استفاده‌گران وفاسدان نتوانند فضای مجازی را آلوده و برای بهره‌برداران واقعی این فضا را تنگ کنند.

در این جلسه تعدادی از بانوان نیز در سخنانی دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در حوزه‌های مربوطه بیان کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار