سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم

تاکید رئیس جمهور بر ضروت حمایت از کسب و کار بانوان در فضای مجازی

تاکید رئیس جمهور بر ضروت حمایت از کسب و کار بانوان در فضای مجازی رئیس جمهور ضمن تجلیل از نقش آفرینی موثر بانوان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، بر ضرورت حمایت از کسب و کار بانوان در فضای مجازی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 27
کد خبر: ۱۱۹۶۷۰

آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در دیدار اقشار مختلف بانوان کشور، با تبریک ولادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) و تاکید بر اینکه بهترین الگو برای شکل‌گیری جامعه سالم وجود مقدس حضرت زهرا (سلام الله علیها) است، اظهارداشت: در ایران اسلامی بانوان نخبه فراوانی هستند که می‌توانند به خوبی تاثیر گذار باشند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توجه به مسائل مربوط به زن و خانواده و نقش آفرینی آنان در حوزه‌های مختلف، اظهارداشت: قوانین و مقررات متعددی برای حمایت از حقوق زن و خانواده در کشور وجود دارد که لازم است همه این قوانین در راستای حمایت و دفاع از حقوق بانوان گرامی اجرایی شود.

رئیسی با تاکید بر اهمیت توجه به موضوع سلامت بانوان گفت: دسترسی بانوان به پزشک متخصص بویژه در مناطق محروم کشور ضروری است.

رئیس جمهور در مورد نقش ورزش در سلامتی اقشار مختلف جامعه از جمله بانوان، افزود: ورزش بانوان باید از جایگاه و منزلت مناسبی در مجموعه وزارت ورزش برخوردار باشد.

وی تاکید کرد: دولت با نگاه کارشناسی مسائل مربوط به زنان و خانواده را در دستور کار خود قرار داده و آن را پیگیری می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به مسائل مطرح شده درخصوص زنان کارآفرین آن را بخشی از زمینه مشکلات  عمومی جامعه در زمینه کارافرینی دانست واظهارداشت: دولت مصمم است نظام اداری و بانکی، مالیاتی، پولی و واردات و صادرات را اصلاح کند.

رئیسی با تاکید بر حمایت دولت از فعالیت و کسب و کار بانوان ازجمله در فضای مجازی گفت: فضای مجازی باید برای فعالیت‌های علمی، کسب و کار و اشتغال عموم مردم بویژه بانوان ایمن وآسان  باشد و لازم است بگونه‌ای مدیریت شود که سوء استفاده‌گران وفاسدان نتوانند فضای مجازی را آلوده و برای بهره‌برداران واقعی این فضا را تنگ کنند.

در این جلسه تعدادی از بانوان نیز در سخنانی دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در حوزه‌های مربوطه بیان کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده