دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

بایدن از اعزام نیروی نظامی به شرق اروپا خبر داد

رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در آینده نزدیک، تعداد نه چندان زیادی نیروی نظامی به شرق اروپا اعزام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد شنبه (به وقت تهران) از اعزام نیروی نظامی به شرق اروپا خبر داد.

بایدن در گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگاران حین ورود به پایگاه نظامی «اندرو» گفت که قصد دارد تعداد کمی از نیرو‌های آمریکایی را در آینده نزدیک به شرق اروپا بفرستد.

به نوشته وبگاه «هیل»، وی با تایید گزارش‌ها درباره اعزام نظامیان آمریکایی به شرق اروپا جهت کمک به اوکراین، توضیح داد: «من در آینده نزدیک نیرو‌هایی را به اروپای شرقی در کشور‌های ناتو منتقل خواهم کرد. البته تعدادشان زیاد نخواهد بود».

تاکید بایدن بر کوچک بودن گروه نظامی که قرار است به شرق اروپا اعزام شوند، در حالی است که «جان کربی» سخنگوی پنتاگون چند روز پیش گفته بود حدود ۸۵۰۰ نظامی آمریکایی به حالت آماده باش هستند تا در صورت نیاز، به طور بالقوه در کوتاه مدت آماده استقرار در اروپا شوند. (جزئیات بیشتر)

به نوشته رویترز، نیرو‌های آمریکایی که روز دوشنبه از دستورات آماده برای استقرار مطلع شدند شامل تیم‌های تیپ رزمی اضافی، پرسنل لجستیک، پشتیبانی پزشکی، پشتیبانی هوایی و نیرو‌های مأموریت‌های اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی بودند.

ناتو تاکنون حدود ۴۰۰۰ نظامی در گردان‌های چند ملیتی در استونی، لیتوانی، لتونی و لهستان دارد که توسط تانک‌ها، پدافند هوایی و واحد‌های اطلاعاتی و نظارتی پشتیبانی می‌شوند.

از حدود دو ماه قبل رسانه‌های آمریکایی با اشاره به استقرار یک‌صد هزار نظامی روسی در مرز اوکراین، جوسازی و خبرسازی درباره احتمال حمله روسیه به اوکراین در اوایل سال جاری میلادی را آغاز کرده و موجب تشدید تنش در شرق اروپا شده‌اند. روسیه قویا چنین ادعا‌هایی را رد کرده، اما تأکید کرده تداوم حملات توپخانه‌ای نیرو‌های اوکراینی علیه مناطق خودمختار روس زبان این کشور واکنش مسکو را در پی خواهد داشت.

مسکو همچنین به‌منظور کاهش تنش‌ها پیرامون مسائل اوکراین، پیشنهاداتی در راستای تضمین امنیتی غربی‌ها به روسیه از جمله عدم گسترش پیمان نظامی ناتو به سمت مرز‌های این کشور و خروج نیرو‌های ناتو از این منطقه را مطرح کرد. هفته گذشته نماینده روسیه با همتایان آمریکایی و ناتو جلسه‌ای برگزار کردند تا این پیشنهادات را بررسی کنند، اما در نهایت طرف غربی این پیشنهادات را رد کرد.

این در حالی است که «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا شامگاه جمعه با تکرار ادعای حمله احتمالی روسیه به اوکراین، مدعی شد عواقب جنگ برای اوکراین وحشتناک خواهد بود و تلفات قابل‌توجهی به این کشور تحمیل می‌کند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار