ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

قتل ناموسی در بندر عباس به خاطر انتشار عکس در اینستاگرام

پسر ۲۲ ساله خواهرش را به خاطر انتشار عکس در اینستاگرام کشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۲۴

به گزارش راهبردمعاصر، ماموران پلیس بندرعباس با تماس یکی از بیمارستان‌های شهر در جریان فوت مشکوک دختر نوجوانی قرار گرفتند. با حضور ماموران در بیمارستان مسئولان بیمارستان اعلام کردند دختر نوجوان به خاطر اصابت ضربات نوک تیز در بیمارستان بستری شده بود، اما جانش را از دست داد.

در ادامه پدر این دختر در بازجویی‌ها به ماموران گفت دخترم در خیابان از سوی افراد ناشناس با چاقو مجروح شده و بعد از انتقال به بیمارستان جانش را از دست داده است که مشخص او دروغ می‌گوید و قتل از سوی برادر مقتول رخ داده ایت.

سردار غلامرضا جعفری فرمانده انتظامی هرمزگان در اینباره گفت: بامداد سوم بهمن درپی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر یک فقره حادثه چاقوخوردگی، بلافاصله مأموران برای بررسی موضوع در بیمارستان حاضر شدند.

جعفری افزود: پس از حضور پلیس در محل و انجام بررسی‌های کارشناسی، اعضای خانواده مقتول که از اتباع بیگانه ساکن بندرعباس بودند، عنوان کردند دخترشان دریکی از محلات شهرستان در حال تردد بوده که توسط دو جوان موردحمله و اصابت چاقو قرارگرفته که در مسیر بیمارستان فوت و متوفی به سردخانه بیمارستان منتقل‌شده است.

وی ادامه داد:کارآگاهان پلیس خانواده را جهت بازجویی تخصصی به پلیس آگاهی منتقل کردند و در تحقیقات تخصصی در برابر شگرد کارآگاهان چاره‌ای جز تسلیم نداشتند.

به گفته جعفری پسر جوان وقتی با دلایل پلیسی روبرو شد به حادثه تلخ و هولناک قتل خواهرش در آن رقم‌زده بود زبان به اعتراف باز کرد و گفت:" بر سرفضای مجازی با خواهر نوجوانم درگیر بودم و همیشه عصبانی می‌شدم که او همیشه در اینستاگرام حضور دارد وعکس هایش را در این فضای مجازی نشر می‌دهد... تا اینکه بر سر عصبانیت او را کشتم و... ".

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به معرفی خانواده مقتول به جرم پنهان‌سازی قتل به همراه قاتل به مراجع قضائی گفت:پس از بازدید از محل سکونت متوفی آثار خونریزی متعلق به مقتول در منزل مشاهده و در بازرسی از منزل نیز ۳۲ کیلو و ۴۰۰ گرم ماده مخدر از نوع شیشه کشف شد.

سردار جعفری با تأکید بر لزوم ترویج معنویت در زندگی فردی و اجتماعی اعضاء جامعه و نقش آن در افزایش صبر و تحمل در برابر سختی‌ها و شدائد زندگی، از آمادگی دوایر مشاوره و مددکاری پلیس با کادری متخصص و مجرب برای ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره‌ای رایگان به عموم شهروندان خبر داد./جامعه 24

مطالب مرتبط
ارسال نظر