چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دو برابر شدن سربازان انگلیسی در شرق اروپا

دو برابر شدن سربازان انگلیسی در شرق اروپا بنابر اعلام نخست وزیر انگلیس، لندن درصدد دوبرابر کردن تعداد سربازان انگلیسی در منطقه و تامین تسلیحات استونی برای دفاع از خود است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، داونینگ استریت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که لندن قصد دارد جت‌های جنگنده، کشتی‌های جنگی و متخصصان خود را برای محافظت از متحدان خود در ناتو بفرستد و گزینه‌هایی را برای دو برابر کردن تعداد سربازان و ارسال تسلیحات دفاعی به استونی در نظر می‌گیرد.

به گزارش اسپوتنیک، طبق این بیانیه انگلیس به نیر‌وهای مسلح خود دستور داده تا هفته آینده برای اعزام به کشور‌های شرق اروپا آماده شوند. دولت انگلیس همچنین به ناتو پیشنهاد‌هایی برای استقرار تسلیحات و نیرو‌های نظامی بیشتر برای مقابله با روسیه ارائه داده است که باعث افزایش توان دفاعی ناتو شده و کشور‌های شمال اروپا و حوزه بالتیک را تقویت می‌کند.

انتظار می‌رود که انگلیس پیشنهاد خود برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر در کشور‌های شرق اروپا را در هفته آینده در جریان مذاکرات در بروکسل نهایی کند. در همین راستا بن والاس، وزیر دفاع انگلیس قرار است تا هفته آینده برای مذاکره به مجارستان، اسلوونی و کرواسی سفر کند.

بر اساس آمار رسمی، بیش از ۹۰۰ سرباز انگلیسی در حال حاضر در استونی، بیش از ۱۰۰ سرباز در اوکراین و ۱۵۰ سرباز در لهستان مستقر هستند.

غرب، روسیه را به تجمع نیرو‌های خود در نزدیکی مرز اوکراین و آماده شدن برای تهاجم متهم می‌کند. مسکو این اتهامات را رد کرده و به فعالیت نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه اشاره کرده است که آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود می‌داند. وزیر خارجه انگلیس نیز با اتهام زنی به روسیه ادعا کرد که هیچ گزینه‌ای را برای مقابله با حمله احتمالی روسیه به اوکراین رد نمی‌کند.

دبیر شورای امنیت ملی روسیه نیز در اظهاراتی با رد این ادعا‌ها اعلام کرد که روسیه خواهان جنگ در اوکراین نیست و غربی‌ها هستند که ایده جنگ بین روسیه و اوکراین را برای رسیدن به اهداف خود مطرح کرده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار