زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

دو برابر شدن سربازان انگلیسی در شرق اروپا

بنابر اعلام نخست وزیر انگلیس، لندن درصدد دوبرابر کردن تعداد سربازان انگلیسی در منطقه و تامین تسلیحات استونی برای دفاع از خود است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، داونینگ استریت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که لندن قصد دارد جت‌های جنگنده، کشتی‌های جنگی و متخصصان خود را برای محافظت از متحدان خود در ناتو بفرستد و گزینه‌هایی را برای دو برابر کردن تعداد سربازان و ارسال تسلیحات دفاعی به استونی در نظر می‌گیرد.

به گزارش اسپوتنیک، طبق این بیانیه انگلیس به نیر‌وهای مسلح خود دستور داده تا هفته آینده برای اعزام به کشور‌های شرق اروپا آماده شوند. دولت انگلیس همچنین به ناتو پیشنهاد‌هایی برای استقرار تسلیحات و نیرو‌های نظامی بیشتر برای مقابله با روسیه ارائه داده است که باعث افزایش توان دفاعی ناتو شده و کشور‌های شمال اروپا و حوزه بالتیک را تقویت می‌کند.

انتظار می‌رود که انگلیس پیشنهاد خود برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر در کشور‌های شرق اروپا را در هفته آینده در جریان مذاکرات در بروکسل نهایی کند. در همین راستا بن والاس، وزیر دفاع انگلیس قرار است تا هفته آینده برای مذاکره به مجارستان، اسلوونی و کرواسی سفر کند.

بر اساس آمار رسمی، بیش از ۹۰۰ سرباز انگلیسی در حال حاضر در استونی، بیش از ۱۰۰ سرباز در اوکراین و ۱۵۰ سرباز در لهستان مستقر هستند.

غرب، روسیه را به تجمع نیرو‌های خود در نزدیکی مرز اوکراین و آماده شدن برای تهاجم متهم می‌کند. مسکو این اتهامات را رد کرده و به فعالیت نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه اشاره کرده است که آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود می‌داند. وزیر خارجه انگلیس نیز با اتهام زنی به روسیه ادعا کرد که هیچ گزینه‌ای را برای مقابله با حمله احتمالی روسیه به اوکراین رد نمی‌کند.

دبیر شورای امنیت ملی روسیه نیز در اظهاراتی با رد این ادعا‌ها اعلام کرد که روسیه خواهان جنگ در اوکراین نیست و غربی‌ها هستند که ایده جنگ بین روسیه و اوکراین را برای رسیدن به اهداف خود مطرح کرده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر