سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

معایب تماشای زیاد تلویزیون

تماشای بیش از حد تلویزیون، خطر لخته‌شدن خون در پا‌ها یا ریه‌ها را تا ۳۵ درصد افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۲۰۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر مطالعه جدید محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تماشای بیش از حد تلویزیون، خطر لخته‌شدن خون در پا‌ها یا ریه‌ها را تا ۳۵ درصد افزایش می‌دهد.به‌گفته دکتر ستور کونوتسور، استاد ارشد دانشکده پزشکی دانشگاه بریستول، تماشای طولانی‌مدت تلویزیون، خطر ترومبوآمبولی وریدی را افزایش می‌دهد.

برای این مطالعه، تیم دکتر کونوتسور داده‌های سه مطالعه منتشرشده قبلی را که شامل بیش از ۱۳۰ هزار شرکت‌کننده بود، گردآوری کردند. آن‌ها به‌دنبال ارتباط بین تماشای تلویزیون و ترومبوآمبولی وریدی (VTE) بودند. VTE شامل آمبولی ریه (لخته شدن خون در ریه‌ها) و ترومبوز ورید عمقی (لخته‌شدن خون در ورید عمیق، معمولاً در پاها، که می‌تواند به ریه‌ها رفته و باعث آمبولی ریه شود) است.

در این پیگیری ۲۰ ساله، بیش از ۹۰۰ شرکت‌کننده به VTE مبتلا شدند. احتمال لخته‌شدن خون در افرادی که طولانی‌ترین مدت (چهار ساعت یا بیشتر در روز) تلویزیون تماشا می‌کردند، نسبت به کسانی که کمترین میزان تماشای تلویزیون را داشتند یا هرگز پرخوری نکرده بودند، ۳۵ درصد بیشتر بود. محققان خاطرنشان کردند که این ارتباط مستقل از سن، جنس، شاخص توده بدنی (BMI) و فعالیت بدنی بود.

کونوتسور گفت: پیام اصلی این است که اگر دوست دارید برای مدت طولانی تلویزیون تماشا کنید، این کار را با پیاده‌روی و حرکات کششی مکرر همراه کنید. از روی تردمیل تلویزیون تماشا کنید، نه از روی صندلی و در حین تماشای تلویزیون، سراغ میان وعده‌های چاق‌کننده هم نروید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر