تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

برای واکسیناسیون کودکان به کجا مراجعه کنیم؟

برای واکسیناسیون کودکان به کجا مراجعه کنیم؟ معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این‌که رضایت کتبی برای تزریق واکسن کرونا به کودکان نیاز نیست؛ درباره واکسیناسیون افراد بالای ۹ سال توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر کمال حیدری با اشاره به آغاز واکسیناسیون کرونا در گروه سنی بالای ۹ سال، اظهار داشت: در تمام مراکز واکسیناسیون کرونا، به تمام افراد بالای ۹ سال به صورت اختیاری و با رضایت والدین خود واکسن تزریق می‌شود.

وی با بیان این‌که دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای تزریق به کودکان مجوز دریافت کرده‌اند؛ افزود: شماره ملی این افراد ثبت و مشخص می‌شود که کودکان با والدین خود به مرکز مراجعه کرده‌اند و رضایت کتبی برای تزریق واکسن کرونا به کودکان نیاز نیست.

معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره علت کمبود‌های مقطعی واکسن آسترازنکا و پاستوکووک پلاس برای تزریق دوز سوم تصریح کرد: هر میزان واکسنی که در کشور تولید و وارد شود پس از طی مراحل، سریعاً توزیع می‌شود، اما با توجه به این‌که بازه سنی تزریق واکسن کرونا افزایش یافته و برخی مردم نیز تمایل بیشتری به تزریق برخی از برند‌های واکسن دارند؛ این اتفاق می‌افتد.

حیدری تأکید کرد: مردم باید توجه داشته باشند که همه واکسن‌های تولید و وارد شده مؤثرند و الان تزریق دوز سوم، از نوع واکسن دوز سوم مهمتر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ما جزو معدود کشور‌هایی هستیم که انواع مختلفی از واکسن‌های کرونا را در سبد واکسیناسیون عمومی خود داریم و همین امر باعث می‌شود درخواست انواع مختلف واکسن برای تزریق دوز سوم افزایش یابد در حالی که بهترین واکسن، در دسترس‌ترین واکسن است و نباید واکسیناسیون دوز سوم را عقب بیندازیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار