وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد
انتخابات مجلس یازدهم

طرح استانی‌شدن انتخابات مجلس 98 به کجا رسید؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه انتخابات مجلس 98 وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در این کمیسیون را تشریح کرد.

پروانه مافی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات، گفت: ایرادات 22گانه شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات مجلس 98 به کمیسیون ارجاع شده است.

 

وی با بیان اینکه برای بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان کمیته‌ای در کمیسیون تشکیل شده است، ادامه داد: این‌که گفته می‌شود استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم از دستور کار کمیسیون خارج شده نادرست است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه مجلس وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.

 

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با ابراز اینکه اگر قانون اینکه 6 ماه پیش از برگزاری انتخابات باید قانون ابلاغ شده باشد پابرجا بماند، در صورت اصلاح قانون باز هم انتخابات 98 براساس قانون جدید برگزار نخواهد شد، اظهار داشت: البته برخی از نمایندگان به‌دنبال اصلاح این قانون هستند و تلاش دارند این فرصت 6ماهه را به 3 ماه تبدیل کنند تا احتمالاً پس از تصویب قانون جدید این قانون در انتخابات آتی اجرایی شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار