وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟
اخبار رتبه بندی معلمان؛

ویس کرمی: رتبه بندی معلمان از سال آینده اجرایی خواهد شد

ویس کرمی: رتبه بندی معلمان از سال آینده اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بر طبق مشاهدات امسال دولت پرداختی به فرهنگیان تحت عنوان رتبه بندی نخواهد داشت و عملا از سال آینده اجرایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از کانال اخبار فرهنگیان، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بر طبق مشاهدات امسال دولت پرداختی به فرهنگیان تحت عنوان رتبه بندی نخواهد داشت و عملا از سال آینده اجرایی خواهد شد

مهرداد ویس کرمی در خصوص زمان اجرایی شدن رتبه بندی معلمان گفت: آنچه از مشاهدات برمی آید امسال دولت پرداختی به فرهنگیان تحت عنوان رتبه بندی نخواهد داشت و عملا از سال آینده اجرایی شده و رتبه بندی فرهنگیان که از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ محاسبه شده است نیز جز دیون و طلب‌های فرهنگیان از دولت خواهد بود، چرا که ابتدا باید تصویب و در بودجه پیش بینی شود از این رو امسال چیزی تحت این عنوان به فرهنگیان پرداخت نخواهد شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار