سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پیام تسلیت حزب الله و هیأت علمای بیروت در پی رحلت آیت الله صافی گلپایگانی

پیام تسلیت حزب الله و هیأت علمای بیروت در پی رحلت آیت الله صافی گلپایگانی جنبش حزب‌الله و هیأت علمای بیروت در پیامی درگذشت آیت‌الله گلپایگانی را تسلیت گفتند و تصریح کردند، وی همواره یاری‌کننده انقلاب اسلامی ایران بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 02
کد خبر: ۱۲۰۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، حزب‌الله لبنان در پیام تسلیت خود در پی درگذشت آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی اعلام کرد، جهان اسلام و حوزه‌های علمیه یک عالم و فقیه توانا را از دست داد.

بر اساس گزارش «العهد»، در این پیام آمده، آیت‌الله گلپایگانی در عمر بابرکت خود دستاورد‌های علمی بزرگی از جمله تألیفات فقهی، دینی و فکری داشته و علاوه بر آن در تعلیم و تربیت بسیاری از علما نقش داشته است. همانگونه که مشارکت ایشان از ابتدای انقلاب اسلامی ایران مشارکتی فعال و موثر از خلال فعالیت در مجلس خبرگان و شورای نگهبان بوده است.

در پایان این بیانیه ارتحال آیت‌الله صافی به امام زمان (عج)، مراجع عظام، امام خامنه‌ای (دام ظله)، خانواده آیت‌الله صافی و تمام حوزه‌های علمیه تسلیت گفته شده است.

هیأت علمای بیروت

«هیأت علمای بیروت» نیز در پیام تسلیت خود، آیت‌الله صافی را از ستون‌های حوزه علمیه در قم خواند و افزود، وی عمر خود را برای خدمت به دین و علم صرف کرد.

در ادامه این پیام تسلیت آمده، مرحوم صافی از علمای بزرگ و استادی بود که جمع کثیری از اهل علم به دست ایشان تربیت شدند همانگونه که همواره یاری‌کننده انقلاب اسلامی ایران بود و با حرف و مواضع خود در برابر حکومت شاه ایستاد.

آیت‌الله‌العظمی لطف الله صافی گلپایگانی سه‎شنبه (دیروز/دوازدهم بهمن) در بیمارستانی در قم درگذشت. این مرجع عالیقدر سال‌ها به تدریس و تحقیق در حوزه مقدسه قم اشتغال داشت و تربیت صد‌ها محقق و تالیف ده‌ها اثر فاخر علمی از ثمرات عمر پربرکت وی است.

عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم حضرت امام خمینی (ره)، از جمله فعالیت‌های سیاسی حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار