تشکیل جلسه کابینه لبنان پس از ۱۰۰ روز تعطیلی-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

تشکیل جلسه کابینه لبنان پس از ۱۰۰ روز تعطیلی

هیأت وزیران لبنان پس از ۱۰۰ روز تعطیلی سرانجام با حضور همه اعضای کابینه تشکیل جلسه دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۶۵
تشکیل جلسه کابینه لبنان پس از ۱۰۰ روز تعطیلی

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام حزب‌الله و جنبش امل مبنی بر بازگشت به جلسات کابینه لبنان، سرانجام امروز (دوشنبه) هیأت وزیران با حضور «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان، تشکیل جلسه داد.

به نوشته وبگاه النشره، پیش از تشکیل جلسه، «میشل عون» با «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر لبنان دیدار و گفتگو کرد. او در ابتدای جلسه کابینه گفت که تعطیلی طولانی مدت دولت تأثیر منفی بر نهاد‌های اجرایی گذاشته و اثر سوء خود را در تمامی حوزه‌ها منعکس کرده است.

او همچنین گفت که باید به اصل تفکیک قوا احترام گذاشته شود و در ماه‌های گذشته این اصل قانون اساسی نادیده گرفته شد و در زندگی مردم تأثیر گذاشت. به گفته میشل عون، زمانی که دولتی وجود ندارد و استعفا کرده است، رئیس‌جمهور می‌تواند با صدور حکم‌های اضطراری برخی امور را پیش ببرد، اما در ماه‌های گذشته دولت هنوز بر سر کار بود و رئیس‌جمهور نیز نمی‌توانست از اختیار خود برای پیشبرد امور استفاده کند.

دستور کار جلسه امروز بررسی بودجه ۲۰۲۲ و موضوعات بر زمین مانده در ارتباط با اوضاع اقتصادی و معیشتی بود.

وزرای وابسته به حزب‌الله و جنبش امل از ۱۲ اکتبر سال گذشته میلادی در اعتراض به روند دادگاه انفجار بیروت حضور در جلسات هیأت دولت را به حالت تعلیق در آورده بودند. دادگاهی که به اعتقاد این دو گروه مقاومت، از روند قضایی خود خارج شده و تحت تأثیر فشار‌های سیاسی داخلی و خارجی قرار گرفته است.

با این حال حزب‌الله و جنبش امل در ۲۶ دی ماه اعلام کردند که قصد بازگشت به جلسات کابینه را دارند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار