رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

منندز: از بایدن می‌خواهم ایران را تحت فشار قرار دهد!

رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا ادعا کرد که رئیس جمهور این کشور باید ایران را برای مقابله با برنامه هسته‌ای و موشکی‌اش تحت فشار بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 02
کد خبر: ۱۲۰۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سناتور باب منندز ضمن ابراز نگرانی درباره پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات وین ادعا کرد که نمی‌توان اجازه داد ایران، ما را به یک معامله بد یا یک توافق موقت تهدید کند.

 

سناتور آمریکایی که برای سخنرانی درباره نگرانی‌های خود درباره دور آخر مذاکرات وین برای احیای برجام، به صحن مجلس سنا رفته بود ادعا کرد که برنامه هسته‌ای ایران پیشرفت کرده و در آستانه ساخت سلاح هسته‌ای قرار دارد. او در ادامه به اقدامات دولت بایدن در مذاکرات وین اشاره کرد و از دولت بایدن خواست تا فشار بیشتری به ایران برای مقابله با برنامه موشکی و برنامه هسته‌ای وارد کند.

 

باب منندز در سخنان خود گفت: «من نسبت به تلاش‌های اولیه دولت بایدن خوشبین بودم. سال گذشته منتظر بودم تا به نتایج خوبی دست یابیم. وزیران امور خارجه و سایر اعضای ارشد قبلا اصرار داشتند که به دنبال توافقی طولانی‌تر و قوی‌تر هستند. با این حال بعد از یک سال هنوز هیچ پارامتری از اصطلاحات طولانی‌تر و قوی‌تر مشاهده نکرده ایم. دولت جدید ایران می‌گوید که برنامه موشکی ایران قابل مذاکره نیست و در این مرحله، ما به طور جدی باید بپرسیم که دقیقاً چه چیزی را می‌خواهیم نجات دهیم؟ من همیشه معتقد بوده ام که مذاکرات چندجانبه و دیپلماتیک از موضع قدرت بهترین راه برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران است»

 

او همچنین به صادرات نفت ایران اشاره کرد و مدعی شد که چین همچنان به خرید نفت خام از ایران ادامه می‌دهد که یک راه سودآور برای دولت ایران است. چین به طور متوسط بین ۳۵۰ هزار تا ۶۵۰ هزار بشکه در روز در سال گذشته از ایران خریداری کرده است که تقریبا ده میلیارد دلار سود به ایران می‌دهد.

 

این اظهارات در حالی بیان می شود که مقامات غربی اعلام کرده اند که مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران وارد مراحل نهایی خود شده و مذاکره کنندگان به پایتخت‌های خود بازگشته تا مشورت‌هایی برای اقداماتی که در روز‌های آینده باید انجام دهند، دریافت کنند و دور هشتم مذاکرات دور نهایی خواهد بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر