قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

پایان فعالیت اپلیکیشن ماسک در رنگ بندی کرونایی شهرستان ها+ جزئیات

سامانه ماسک در پیامی اعلام کرد: از این پس، فعالیت تیم اپلیکیشن ماسک معطوف به انتشار تجربیات دو سال گذشته با رویکرد علمی خواهد بود که از طریق کانال تلگرامی این اپلیکیشن @mask_application منتشر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 04
کد خبر: ۱۲۰۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از کانال سامانه ماسک، این کانال در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اوایل سال ۹۹، اپلیکیشن ماسک بر اساس روند بستری بیماران کرونا اقدام به رنگ‌بندی شهرستان‌ها کرد.

این موضوع به‌زودی مورد استقبال مردم و مسئولان قرار گرفت. از آبان ۹۹ با مصوبه ستاد ملی کرونا، محدودیت‌های کرونایی بر اساس وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌ها شکل گرفت.

از چند روز قبل وزارت بهداشت تصمیم گرفته است رنگ‌بندی شهرستان‌ها توسط معاونت تحقیقات وزارتخانه انجام شود. بر اساس همین تصمیم، روند ارسال داده‌های بستری از وزارت بهداشت به اپلیکیشن ماسک متوقف شده‌است.

تیم اپلیکیشن ماسک ضمن احترام به این تصمیم اعلام می‌دارد از این پس، رنگ‌بندی شهرستان‌ها در اپلیکیشن ماسک به‌روز نخواهد بود.

بر اساس افزایش روند بستری در تمام استان‌ها، قطعاً تاکنون بیشتر کلان‌شهر‌ها در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند، ولی به دلیل نبود داده‌های به‌روز، قادر به تغییر رنگ و اطلاع‌رسانی مناسب در این خصوص نیستیم.

از این پس، فعالیت تیم اپلیکیشن ماسک معطوف به انتشار تجربیات دو سال گذشته با رویکرد علمی خواهد بود که از طریق کانال تلگرامی این اپلیکیشن @mask_application منتشر خواهد شد.

صمیمانه قدردان کادر بهداشت و درمان کشور هستیم.

ارسال نظر