هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند

آخرین آمار کرونا در ایران امروز 1 آذر 1400+ وضعیت رنگبندی کرونا در کشور

آخرین آمار کرونا در ایران امروز 1 آذر 1400+ وضعیت رنگبندی کرونا در کشور طبق اعلام وزارت بهداشت پس از ۲۳۴ روز آمار مرگ و میر روزانه مبتلایان به کرونا دو رقمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (دوشنبه، اول آذر) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۴۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۸۴۰ نفر از آنها بستری شدند.

 

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۲ هزار و ۸۶۵ نفر رسید. در شبانه روز گذشته، ۹۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۵۳ نفر رسید.

 

امروز پس از گذشت ۲۳۴ روز آمار مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ دو رقمی شد. آخرین بار روز ۱۲ فروردین امسال، مرگ و میر روزانه کمتر از ۱۰۰ نفر بود.

 

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۷۹۵ هزار و ۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند و سه هزار و ۳۹۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۳۷ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۶۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

۵۶ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۷۴۱ نفر دُز اول، ۴۵ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۳ نفر دُز دوم و ۸۰۳ هزار و ۲۹۰ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۲ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۳۴ دُز رسید.

 

در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضع قرمز، ۵۸ شهر در وضع نارنجی، ۲۳۶ شهر در وضع زرد و ۱۴۶ شهر در وضع آبی قرار دارند.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار