قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

سخنگوی ناجا: قوانین بکارگیری سلاح توان عملیاتی را از پلیس می‌گیرد

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور گفت: اگر پلیس در صحنه جرم از اسلحه استفاده کرد، باید اثبات کند که در چه وضعیتی قرار داشته که از اسلحه‌اش استفاده کرده یعنی بعد از یک عملیات باید وارد پروسه‌های و درگیری‌های قضائی، بازجویی، بازخواست و سؤال و جواب شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار مهدی حاجیان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به شهادت ناجونمردانه شهید علی اکبر رنجبر، درباره قانون بکارگیری سلاح اظهار کرد: برای حمل و بکارگیری سلاح، قانون "بکارگیری سلاح" در ۱۷ ماده وجود دارد که مصوبه حدوداً ۲۰ سال پیش است.

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور افزود: قانون مذکور با عنوان "بکارگیری سلاح" به نیرو‌های مسلح مخصوصاً انتظامی اختیاراتی داده است، در ماده دو قانون مذکور، شرایطی از جمله سالم بودن مأمور از نظر روانی و آموزش وی، در ماده سه، ۱۰ و در ماده ۶، ۶ شرط گذاشته شده است.

وی تصریح کرد: یعنی در موقع درگیری، یک مأمور که در کسری از زمان باید تصمیم بگیرید و از سلاح خود برای دفاع از مردم استفاده کند، شرایط مذکور را باید در ذهن خود پرورش دهد که آیا این شرایط وجود دارد یا خیر لذا شرایط مذکور باعث می‌شود توان ریسک از پلیس گرفته شده و توان عملیاتی پلیس کاهش پیدا می‌کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: در روند رسیدگی نیز اگر پلیس در صحنه جرم از اسلحه استفاده کرد، باید اثبات کند که در چه وضعیتی قرار داشته که از اسلحه استفاده کرده است یعنی بعد از یک عملیات قاعدتاً پلیس باید وارد پروسه‌های و درگیری‌های قضائی، بازجویی، بازخواست و سؤال و جواب شود که چرا از اسلحه استفاده کردی؟ چگونه از اسلحه‌ات استفاده کردی؟ آیا شرایط رعایت شده است؟ بعضاً نیز وکیل مدافع [طرف مقابل پرونده]می‌گوید آن شرایط لحاظ نشده و قاعدتاً پلیس را دچار یک درگیری ذهنی، خانوادگی و اجتماعی می‌کند که این موضوع توان عملیاتی پلیس را می‌گیرد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار