رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

مجلس از دولت به دیوان محاسبات شکایت کرد

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلام اشاره به مصوبه مجلس درباره تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: طبق مصوبه مجلس در چارچوب بودجه 97، مقرر شد که 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی در اختیار دولت قرار گیرد، اما مشخص نیست که دولت این میزان ارز را در کجا هزینه کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روش مجلس برای تخصیص ۱۴ میلیارد دلار جهت تأمین کالاهای اساسی، گفت: از دولت به دیوان محاسبات شکایت کرده‌ایم تا وضعیت روشن و مشخص شود که ۱۴ میلیارد دلار کجا هزینه شده است.

 

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلام اشاره به مصوبه مجلس درباره تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: طبق مصوبه مجلس در چارچوب بودجه 97، مقرر شد که 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی در اختیار دولت قرار گیرد، اما مشخص نیست که دولت این میزان ارز را در کجا هزینه کرده است.

 

 

وی با تأکید بر اینکه دولت باید پاسخ‌گوی تخصیص ارز 4200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی باشد، اظهار داشت: طبق شواهد موجود به دلیل نبود نظارت مستمر و جامع از سوی دولت شاهد هستیم که برخی ارز دولتی و حتی نیمایی را برای مصارف دیگری از قبیل غذای حیوانات، مواد بهداشتی غیر ضروری و دیگر موارد هزینه کرده‌اند.

 

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید نظارت بیشتری بر موارد مصرف ارزهای دولتی داشته باشد، تصریح کرد: روش مجلس در تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی به دولت مناسب نبود و به نوعی چک سفید امضا به دولت داده شد، زیرا موارد و نحوه مصرف طبق این قانون مشخص نیست و دولت هر کجا دلش بخواهد می‌تواند آن را هزینه کند.

 

پورابراهیمی ادامه داد: روش مجلس برای اجازه به دولت در جهت تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی باعث شد تا شاهد وضعیت امروز در بازار کالاهای اساسی باشیم.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به نارسایی‌هایی که در تخصیص ارز برای کالاهای اساسی از سوی دولت ایجاد شده، بابت این موضوع از دولت به دیوان محاسبات شکایت کرده‌ایم تا وضعیت روشن و مشخص شود که 14 میلیارد دلار کجا هزینه شده است.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار