وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

کمیته همسان سازی متوقف می شود؟

علی‌اصغر بیات در مورد انتخاب مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: ۲۲ ماه است سازمان تأمین اجتماعی با سرپرست اداره می‌شود که با توجه به جمعیت ۴۲ میلیون نفری تحت پوشش که نیمی از جمعیت کشور را شامل می‌شود باید هرچه سریع‌تر از این بلاتکلیفی خارج شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان از لحاظ منابع و مصارف وضعیت مناسبی ندارد، گفت: ادامه روند فعلی ارائه خدمات به بازنشستگان و کارگران را با مشکل مواجه می‌کند.

 

علی‌اصغر بیات در مورد انتخاب مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: ۲۲ ماه است سازمان تأمین اجتماعی با سرپرست اداره می‌شود که با توجه به جمعیت ۴۲ میلیون نفری تحت پوشش که نیمی از جمعیت کشور را شامل می‌شود باید هرچه سریع‌تر از این بلاتکلیفی خارج شود.

 

وی گفت: اداره شدن با سرپرست با گستردگی سازمان تأمین اجتماعی و تنوع ارائه خدمات به بیمه شدگان در شرایطی که وضعیت مناسبی نیز از لحاظ منابع و مصارف ندارد درست نیست و ما از مقامات مسئول و وزیر رفاه می‌خواهیم تا هر چه سریع‌تر تکلیف مدیرعامل سازمان را مشخص کند.

 

وی با اشاره به اینکه باید مدیرعامل از داخل سازمان و فردی آشنا به امور تأمین اجتماعی، انتخاب شود، افزود: به طور مکرر درخواست کرده ایم که تکلیف سازمان هر چه زودتر مشخص شود چرا که ادامه روند فعلی به ضرر جامعه بازنشستگی و کارگری و بیمه شدگان کشور است.

 

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی تاکید کرد: در شرایط فعلی و با تحریم‌هایی که وجود دارد منابع سازمان کافی نبوده و با مصارف سازگار نیست به طوری که برای پرداخت حقوق بازنشستگان از بانک وام گرفته می‌شود.

 

بیات گفت: با توجه به تحریم‌های فعلی، سران سه قوه جلسه می‌گذارند و به سازمان‌هایی که با مشکل مواجه هستند کمک بلا عوض می‌کنند و در این شرایط سازمان تأمین اجتماعی نیز به کمک نیاز دارد.

 

به گفته وی، ما از سران سه قوه کمک بلاعوض نمی‌خواهیم بلکه می‌خواهیم پرداخت بدهی‌های ما را در اولویت قرار دهند.

 

وی همچنین در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه همسان سازی حقوق بازنشستگان باید از سال ۹۵ اجرایی می‌شد که متأسفانه اینگونه نشده است و با توجه به پیگیری‌های زیادی که از سوی بازنشستگان انجام می‌شود درخواست ما این است که این موضوع در دستور کار قرار گیرد و این در حالی است که همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و نیروهای مسلح با تخصیص اعتبار از سوی دولت اجرایی شده است اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی این اتفاق رخ نداده است.

 

بیات از تشکیل کمیته‌ای برای همسان سازی حقوق بازنشستگان خبر داد و گفت: در این کمیته که در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد نماینده کانون عالی و کارشناسان سازمان حضور داشتند که به فرمول‌های خوبی رسیدیم که کارشناسان سازمان هم آنها را پذیرفتند اما متأسفانه در جلسه آخر که قرار بود صورتجلسه تنظیم شود؛ کار نیمه کاره رها شد و ادامه پیدا نکرد و جلسه‌ای نیز تشکیل نشد.

 

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومان در بودجه سنواتی برای پرداخت بخشی از بدهی‌های تأمین اجتماعی در نظر گرفته شده است، گفت: هنوز این اعتبار پرداخت نشده است و در صورت تخصیص بخشی از مشکلات سازمان تأمین اجتماعی برطرف می‌شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار