آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

بغداد: رابطه ما با آمریکا علیه ایران نیست

بغداد: رابطه ما با آمریکا علیه ایران نیست مشاور امنیت ملی عراق با تاکید بر این‌که روابط با ایران، آمریکا و عربستان بر اساس منافع ملی عراق است، گفت، روابط بغداد با هر یک از این کشور‌ها علیه دیگری نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق یکشنبه‌شب، طی پستی در توئیتر، درباره رابطه عراق با ایالات متحده و ایران توضیحاتی داد.

وی نوشت: «رابطه ما با آمریکا و ائتلاف بین‌المللی علیه ایران نیست، رابطه ما با ایران نیز علیه آمریکا و ائتلاف بین‌المللی نیست، رابطه ما با عربستان سعودی علیه ایران نیست و رابطه ما با ایران علیه عربستان سعودی نیست. عراق بر اساس منافع ملی خود عمل می‌کند».

الاعرجی ادامه داد: «ما نمی‌خواهیم گروه‌های مسلح از عراق به عنوان پایگاهی برای تهدید ایران یا هر کشور دیگری استفاده کنند و هر خارجی که به حاکمیت عراق و قوانین عراق احترام بگذارد، از او استقبال می‌کنیم».





وی چند روز پیش در دیدار با سفرای سوئد، نروژ و دانمارک نیز در خصوص گفتگو‌ها میان ایران و کشور‌های منطقه گفت: گفتگو‌ها میان ایران و کشور‌های منطقه به خوبی پیش می‌رود. میزبان بودن عراق برای این گفتگو‌ها گواه نقش مثبت و سازنده دیپلماسی این کشور است.

منابع خبری عراق عصر دیروز گزارش دادند که «فؤاد حسین» وزیر خارجه این کشور با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی، مجموعه‌ای از مسائل حساس و متعلق به امنیت و ثبات در منطقه را بررسی کرده است.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد که طرفین عراقی و سعودی در این دیدار، «عوامل به تأخیر افتادن برگزاری دور پنجم گفتگو‌های بین عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران» را بررسی کردند و در این زمینه، بحث و تبادل نظر شده است.

وزیر خارجه عراق هم گفت که دولت این کشور تمام تلاش خود را به کار خواهد بست و از همه روابط خود استفاده خواهد کرد تا فرصت مناسبی برای توافقات بین تهران و ریاض فراهم کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار